Mariska Heerema

Bij mijn vriendin wasmachine afgeleverd, top! Allemaal vriendelijk en top geregeld

kees klumpers

Vandaag mijn inductie kookplaat geplaats die in maart was besteld in begin niet goede comicatie na klant als hij niet geleverd kan worden op tijd had en nood kookplaat de andere ben ik voor 3... Vandaag mijn inductie kookplaat geplaats die in maart was besteld in begin niet goede comicatie na klant als hij niet geleverd kan worden op tijd had en nood kookplaat de andere ben ik voor 3 keer terug of hij al binnen was

Nol

Komen afspraken goed na, goede service en fijne mensen.

d.sinnema

Alles is netje geinstalleerd en uitgelegd door de installateur. Nette werkende persoon met aandacht voor de klant. aarding stopkontakt moet nog worden aangelegd en ik heb nog een paar vragen die je... Alles is netje geinstalleerd en uitgelegd door de installateur. Nette werkende persoon met aandacht voor de klant. aarding stopkontakt moet nog worden aangelegd en ik heb nog een paar vragen die je pas later te binnen schieten.

Perry

Goeie kennis van zaken, ook na aankoop heel netjes behandeld. Zitten er niet voor niets al zo lang. Goede service.

Jos

Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf vooral door de goede service

Marianne en Jacques

Een prima zaak met een perfecte service

fam. van Espelo

Gedegen kennis van de produkten, snelle levering en goede service, vakbekwaam

Uitstekend service en goede communicatie. Koop hier al jaren naar tevredenheid. Productinformatie in (nette) winkel kan hier en daar wat beter. Bovendien zijn niet alle produkten even duidelijk... Uitstekend service en goede communicatie. Koop hier al jaren naar tevredenheid. Productinformatie in (nette) winkel kan hier en daar wat beter. Bovendien zijn niet alle produkten even duidelijk geprijsd.

Marc

Zeer fijne winkel, waar klanten nog klanten zijn.