Goede service.alleen helaas nu bij aflevering koelkast is tegel in keuken beschadigd. Hopenlijk wordt dit spoedig hersteld Er zal een nieuwe tegel ingezet moeten worden.er is een foto gemaakt door...Goede service.alleen helaas nu bij aflevering koelkast is tegel in keuken beschadigd. Hopenlijk wordt dit spoedig hersteld Er zal een nieuwe tegel ingezet moeten worden.er is een foto gemaakt door monteur. Wij wachten op reparatie. Reserve tegel hebben wij nog.
Familie Jacobs
Wij zijn in de winkel naar tevredenheid geholpen . Goed advies , verstand van zaken en vriendelijk. Apparaten besteld en afspraak gemaakt. Inductieplaat en afzuigkap ingebouwd en de meterkast is...Wij zijn in de winkel naar tevredenheid geholpen . Goed advies , verstand van zaken en vriendelijk. Apparaten besteld en afspraak gemaakt. Inductieplaat en afzuigkap ingebouwd en de meterkast is aangepast . Goede, nette en vriendelijke monteurs . Van Vlerken is echt een aanrader.
J.H.Haenen
Goede voorlichting en demonstratie, nemen daar alle tijd voor. Ook wanneer iets niet werkt staat service hoog in het vaandel, je hoeft er zelfs niet om te vragen. Chapeau !!
M v/d Ven
We voelden ons zo gehoord,er werd alle tijd besteed aan de uitleg van het apparaat. Zodra we weer iets nodig hebben, gaan we hier zeker terug.
Bert
Ik werdt wederom prima geholpen, hier voel je je nog echt klant.