Rémon Smits

Ervaren in de business en weten wat ze doen. Verstand van zaken!

Hans Daamen

Prima service en advies.

Annemarie

We waren op zoek naar een airco voor in onze woning, maar omdat wij leek zijn op dit gebied info gevraagd bij wout v vlerken. Om ons helemaal goed te kunnen adviseren is hij (kosteloos) bij ons... We waren op zoek naar een airco voor in onze woning, maar omdat wij leek zijn op dit gebied info gevraagd bij wout v vlerken. Om ons helemaal goed te kunnen adviseren is hij (kosteloos) bij ons thuis komen kijken wat voor ons de beste optie zou zijn.
Zijn advies ter harte genomen en tot het besluit gekomen om een mobile airco aan te schaffen, ook over het merk en type goede voorlichting en uitleg gehad. Zelfs hulp gehad met het (grote) apparaat in de auto te krijgen, super service en bekwaam en fijn personeel in de winkel

Vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel. Bezorgen en aansluiten is snel en adequaat gedaan.

Peter Van den Reek

Goede service en afspraak na ge komen

M. Ceelen

Verschillen producten gekocht van wasmachine, diepvries tot kookplaat, super geholpen, goede service, snel geleverd en perfect aangesloten en gemonteerd, super service

Ad Jansen

Ben heel tevreden met het advies en vrienlijkheid en diverse mogelijkheden die hr. Guido mijn voorstelde ! Wat bijdroeg tot mijn aankoop !

Goed advies, Snelle levering en prima montage

Kursten

Fijne winkel met goede service.

Prima service; vriendelijk en beleefd personeel; goede kwaliteit