Prima winkel, prima service. En Piet heeft goed zijn best gedaan we werden prima geholpen door hem.
Prima service en aanbod. Deskundig en vriendelijk advies door personeel.
wim
Goed en betrouwbaar
Laura
Goed advies. Goed assortiment
Joop van de Camp
Werd zeer goed geholpen ze hadden zeer goede kennis van het product wat ik kopen wilde. Zeer vriendelijk en goede kennis alle producten die ze er verkopen daar. Dit was niet de eerste...Werd zeer goed geholpen ze hadden zeer goede kennis van het product wat ik kopen wilde. Zeer vriendelijk en goede kennis alle producten die ze er verkopen daar. Dit was niet de eerste keer dat ik daar ben geweest ik heb al mij electro daar gekocht. En als ik weer wat nodig hebt dan koop ik het weer daar. Om dat ik zeer en zeer tevreden ben.
Goede service goed personeel
Henrik Hijzen
Het voordeel van Electro World Wout van Vlerken is dat winkel in mijn woonplaats is, zodat in geval van problemen de lijnen kort zijn. Bij de -altijd voorkomende onnodige problemen- worden die...Het voordeel van Electro World Wout van Vlerken is dat winkel in mijn woonplaats is, zodat in geval van problemen de lijnen kort zijn. Bij de -altijd voorkomende onnodige problemen- worden die over het algemeen snel en voortvarend opgelost. Zonde van de tijd!! Ga in ieder geval niet onvoorbereid naar de winkel.