Vossen

Kom hier al jaren omdat de medewerkers klantvriendelijk zijn en goede en eerlijke uitleg geven.

Paul

Naar electro world gegaan voor een nieuwe wasmachine en droger. Super goed geholpen door het personeel onder het genot van een vers bakje koffie. Duidelijke uitleg, niet 'gedwongen' tot een bepaald... Naar electro world gegaan voor een nieuwe wasmachine en droger. Super goed geholpen door het personeel onder het genot van een vers bakje koffie. Duidelijke uitleg, niet 'gedwongen' tot een bepaald merk. Met alle voor- en nadelen, zin en onzin van de verschillende merken een goede keuze kunnen maken waar we zeer tevreden mee zijn.
Het assortiment is uitstekend voor de grootte van de winkel. Een grotere vestiging heeft uiteraard de mogelijkheid tot een groter assortiment. Maar wanneer je iets moet hebben wat niet direct in de winkel aanwezig is, denkt het personeel goed met je mee naar een passende oplossing.

Nergens in februari een mobiele airco voor de komende zomer te vinden, totdat we zomaar in Someren terechtkwamen. En jawel, in deze qua assortiment goed uitgeruste winkel tref je dan ook nog de... Nergens in februari een mobiele airco voor de komende zomer te vinden, totdat we zomaar in Someren terechtkwamen. En jawel, in deze qua assortiment goed uitgeruste winkel tref je dan ook nog de juiste mensen aan: Eén telefoontje en de mobiele airco van DeLonghi was gereserveerd, een zwarte ook nog, die zo keurig in ons interieur past. Nu 2 weken later staat hij als een meubelstuk in onze huiskamer.

Verkoper denkt met de klant mee en geeft goed advies. Goede service!

Geurtjens

Goed en descundig advies. Personeel weet waar ze het over hebben en staan voor u klaar.

Donkers

Fijn personeel ze hebben mij goed advies gegeven. Fijne winkel. Veel keuze . Zou het zeker bij de familie en kennissen aanbevelen.

Het advies wat Piet en zijn collega's geven is zo klantgericht mogelijk zowel op het gebied van behoefte als op het gebied van de beschikbare financien

M.Bennenbroek

Vriendelijk, duidelijk en krachtige uitleg.

Wiljan Raijmakers

Zeer goed en persoonlijk geholpen