Fam. van Merkenstein

Geweldige zaak. Tv van Sony met Bose soundbar met achterboxen gekocht , zeer goede service. zelf na jaren kan je nog met een probleem komen en wordt onder service vakkundig opgelost.

Finet Pahlplatz

Geweldige service en heel vriendelijk personeel

Fleurtje

Een vertrouwd adres komen hier al 40 jaar

Gon Hoogwerf

Goede service en zeer snelle levering.

H.Biesheuvel

We zijn goed geholpen en geadviseerd

Dick Geurink

Goede informatie en advies bij aanschafbeslissing. In verband met verhuizing aanlevering wasmachine/wasdroger/koel-vriescombinatie en inbouw vaatmachine. Levering + installatie.
Goede informatie en advies bij aanschafbeslissing.
Uitstekend werk bij installatie.
Luistert goed naar wensen klant, zowel bij aankoop als bij installatie en aansluiting

Ine

Vriendelijke mensen, denken mee.

Altijd komen ze als ik ze nodig heb en daarom koop ik alles bij deze zaak vriendelijk en betrouwbaar hele waatrdevolle zaken voor mij zijn zij de De kampioenen van de middenstand en ik hoop dat ze... Altijd komen ze als ik ze nodig heb en daarom koop ik alles bij deze zaak vriendelijk en betrouwbaar hele waatrdevolle zaken voor mij zijn zij de De kampioenen van de middenstand en ik hoop dat ze nog vele jaren hier kunnen blijven met vriendelijke groeten c ruiter d’r j g Mezgerstraat 35 Zandvoort

Hans

Goed geholpen en vriendelijk personeel.