Han de Nekker

Installateurs waren harde werkers en vriendelijk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Makkelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Energiewacht als hoofdaannemer, schuift de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit te veel naar de onderaanemer. Bij installatie zie je ze niet meer

Beste meneer de Nekker,
Beste meneer de Nekker,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u onze installateurs als vriendelijk en hardwerkend heeft ervaren. We begrijpen uw zorgen over de verantwoordelijkheid en zullen dit intern bespreken om de kwaliteit van onze service te verbeteren. Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons, en we streven ernaar om onze dienstverlening te optimaliseren. Mocht u verdere vragen of suggesties hebben, laat het ons gerust weten!

A. van der Molen

De snelheid waarop de airco's geplaatst konden worden.

Ben zeer teleurgesteld in de afhandeling van mijn verzoek om een monteur langs te sturen. Bij 1 van de airco's hoor ik een bijgeluid. Na mijn melding op 29 augustus is er een monteur langs geweest.... Ben zeer teleurgesteld in de afhandeling van mijn verzoek om een monteur langs te sturen. Bij 1 van de airco's hoor ik een bijgeluid. Na mijn melding op 29 augustus is er een monteur langs geweest. Hij gaf gelijk te kennen dat hij weinig verstand van airco's had, hij zei dat cv's zijn specialiteit zijn. Eerst zei hij dat er lucht in de airco zat, toen lag het aan het filter. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik de 'Windfree' functie beter niet gebruiken kan. Deze functie was notabene de reden van de adviseur om voor deze airco te gaan! Volgens de monteur was ik verkeerd voorgelicht. Hij zou een specialist regelen. En airco's maken nu eenmaal geluid zei hij. Op 30 augustus heb ik weer gebeld met het verzoek een monteur met verstand van zaken te sturen. Ik kreeg het antwoord dat het erg druk was. Ik zou teruggebeld worden. Op 12 september had ik nog niks gehoord, weer gebeld. Ik zal terug gebeld worden, tot op heden nog niks gehoord. Ben best wel boos en teleurgesteld. Zolang er niet een monteur langs geweest is, betaal ik de rekening niet, dit heb ik ook aan de telefoniste doorgegeven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Let wel, voor deze ervaring was mijn score hoger geweest. Neem de klant serieus. Stuur een monteur met kennis van zaken. Dat het druk is, daar kan ik begrip voor hebben, maar informeer de klant dan... Let wel, voor deze ervaring was mijn score hoger geweest. Neem de klant serieus. Stuur een monteur met kennis van zaken. Dat het druk is, daar kan ik begrip voor hebben, maar informeer de klant dan tussentijds.

Beste mevrouw van der Molen,
Beste mevrouw van der Molen,
Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring met onze service teleurstellend is geweest. We begrijpen uw frustratie en waarderen uw gedetailleerde feedback. Het is niet de bedoeling dat u zo’n lange wachttijd ervaart zonder de juiste opvolging. We zullen deze zaak intern bespreken en zorgen voor een betere communicatie en expertise van onze monteurs. We zullen contact met u opnemen, zodat we dit probleem kunnen oplossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.

Jan

Netheid

Correcte voorlichting en uitvoering

Uitleg app

Beste meneer Jan,
Beste meneer Jan,
Bedankt voor uw feedback! We waarderen uw opmerkingen en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitvoering en de voorlichting. We nemen uw suggestie voor verbeterde uitleg over de app serieus en zullen hieraan werken. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Platel

Vriendelijkheid

Goede uitleg mogelijkheden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Herinneringsmail voorde afspraak enkele dagen voor afspraak

Beste mevrouw Platel,
Beste mevrouw Platel,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Uw suggestie voor een herinneringsmail vóór de afspraak nemen we serieus en we zullen kijken hoe we dit kunnen implementeren. Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer feedback wilt delen, horen we dat graag!

W.Schaap

Alles netjes verzorgd.

werkt prima

Ga vooral zo door.

Beste meneer Schaap,
Beste meneer Schaap,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is verlopen. Uw suggestie om vooral zo door te gaan, stellen we zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar!

Goede uitleg

snel geleverd. aardig pesoneel

nee

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Energiewacht, Team Webcare

Hilly Heida

Alles

Bij mij was alles prima, maar ik weet niet hoe de ervaring bij een ander zal zijn. Om boze gezichten te voorkomen neem ik altijd de beslissing om overal op deze vraag het midden te kiezen!

?

Beste meneer mevr,
Hartelijk dank voor uw feedback! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service.
Energiewacht, team Webcare

De gehele procedure van begin tot eind

de adviseur was luisterend naar mijn wensen en stelde een goede oplossing voor

Beste meneer mevr,
Energiewacht, team Webcare

Nvt

Nvt

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

Houwaart

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Plaatsen stroomkabel onder kruipruimte zelf gedaan, monteur mocht niet hierin omdat er een water plasje onder het luik lag. Vooraf niet naar geïnformeerd.

Beste meneer Houwaart,
Bedankt voor uw review. U geeft hierin aan dat u zelf in de kruipruimte de stroomkabel heeft geplaats.
Het is zo dat er voor de installatiebranche in de ARBO wet...
Beste meneer Houwaart,
Het is zo dat er voor de installatiebranche in de ARBO wet verschillende veiligheidsmaatregelen opgenomen zijn om monteurs te beschermen tegen werkzaamheden die bepaalde risico's kunnen vormen.
Maar ook fysiek een belasting kunnen zijn. Dus los van de combinatie stroom en water is het monteurs inderdaad niet toegestaan zich in kruipruimtes te begeven.
Wij hopen dat wij u hiermee duidelijker hebben geïnformeerd.
Energiewacht, Team Webcare.