De monteur heeft perfect en netjes de handelingen verricht.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Ze hebben de CV ketel vernieuwd.

Neen.

Brandt

...

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik heb helemaal geen airco gekregen..
Ik wacht nog altijd op een afspraak voor de afzuiging die ik wel besteld heb...

Reactie Energiewacht Airco:

Hartelijk dank voor uw beoordeling, meneer Brandt; wij stellen uw reactie zeer op prijs. Wij zien inderdaad dat het onze medewerker niet gelukt is om u telefonisch te bereiken gisteren, maar wij... Hartelijk dank voor uw beoordeling, meneer Brandt; wij stellen uw reactie zeer op prijs. Wij zien inderdaad dat het onze medewerker niet gelukt is om u telefonisch te bereiken gisteren, maar wij zullen opnieuw contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor de mechanische ventilatie.

Martien Boerwinkel

Vriendelijk en vakkundig

Goeie snelle en betrouwbare service!

Klaas Vlig.

Het plezier in zijn werk.

Monteur betrekt je bij de plaatsing, laat je er bij om te zien hoe zoiets werkt.

Ga zo door.

De spoed waar ik om gevraagd heb is ingezet

Henk Van Dijk

ZIE BOVENSTAANDE AANKRUISINGEN

VLOTTE SERVICE

BETERE OVEREENKOMST TUSSEN UITVOERING EN AFSPRAAK

Reactie Energiewacht Airco:

Hartelijk dank voor uw feedback, meneer Van Assen. Wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt ter harte.

De installateur had een ander idee over de plaats van de airco die afweek van de adviseur. Wij konden ons daar ook beter in vinden. Hij heeft ons goed de kans gegeven om even samen te overleggen... De installateur had een ander idee over de plaats van de airco die afweek van de adviseur. Wij konden ons daar ook beter in vinden. Hij heeft ons goed de kans gegeven om even samen te overleggen maar ook goed uitgelegd waarom dat ook zo kon. Wij waren blijer met deze oplossing.

Erkend en bekend bedrijf waarop je kunt vertrouwen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De levering duurde wel erg lang.

Albert Veldhuizen

Er werd netjes en schoon gewerkt, monteurs vriendelijk,

De airco is netjes aangebracht in de woonkamer, maar de doorvoeren naar buiten en de dakdoorvoer zijn slecht afgewerkt. Gewoon bijelkaar gepakt en met tape omwikkeld. Ongedierte heeft vrij spel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteur schieten tekort als het gaat om de afwerking aan muren en doorvoer. Een dak doorvoer op houten luifel kost 250 euro extra, hier had ik wel wat meer van verwacht. Bovenop de luifel ziet er... Monteur schieten tekort als het gaat om de afwerking aan muren en doorvoer. Een dak doorvoer op houten luifel kost 250 euro extra, hier had ik wel wat meer van verwacht. Bovenop de luifel ziet er het netjes uit, onder de luifel afgeraffeld met plakband wat alweer loslaat