PJTerpstra

Correctheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Warmte van de splitairco valt reuze mee

Johannes

Goede servers

Ik zou het aanraden ze zijn. Super snel met leverem

Goede,prettige, vakbekwame installateur ( Douwe Land) met oog voor detail

Energiewacht: goede intake en adviezen aangaande airco en zonnepanelen, echter als organisatie moeilijk bereikbaar voor specifieke vragen enzo

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Tussen de mensen die de telefoon opnemen van Energiewacht en de adviseurs zouden “ tussenpersonen” moeten zijn, zodat je vragen gemakkelijker doorgespeeld worden. Of de mensen een cursus geven over... Tussen de mensen die de telefoon opnemen van Energiewacht en de adviseurs zouden “ tussenpersonen” moeten zijn, zodat je vragen gemakkelijker doorgespeeld worden. Of de mensen een cursus geven over welke vragen en hoe te handelen enzo

Een fantastische monteur. Heel prettig in de omgang en heldere uitleg.

Prima prijs, goed geïnstalleerd. Communicatie verkoper was slecht na het tekenen van het contract.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Na het advies gesprek en het tekenen van het contract was het niet mogelijk contact op te nemen met de adviseur. Dit terwijl wij nog wel wat vragen hadden achteraf. Ondanks dat wij geprobeerd hebben... Na het advies gesprek en het tekenen van het contract was het niet mogelijk contact op te nemen met de adviseur. Dit terwijl wij nog wel wat vragen hadden achteraf. Ondanks dat wij geprobeerd hebben via de klantenservice was dit niet mogelijk en werden wij ondanks beloftes niet terug gebeld.

Vakmanschap

Werk prima en goede service

Nvt

Netjes gewerkt

Nvt

Aardige monteur

Boender

Zeer capabele mensen met kennis van zaken.

Het hele proces van offerte tot en met montage is perfect verlopen en doorlopen.

A.Stevens

De kennis van de installateur

De plaatsing ging perfect, echter het voortraject wad warrig en bij de levering kwamen ze met de eerste offerte aan(2 stuks)
We zijn echter voor 1 airco gegaan.
Ook de plaatsing waar was...
We zijn echter voor 1 airco gegaan.
Ook de plaatsing waar was ineens onduidelijk.
Verder erg tevreden met de plaatsing en de kwaliteit van de airco

Het voor traject.
Duidelijk de definitieve offerte doorgeven en wat de klant te wachten staat om dit vervolgens ook bij de installateur neer te leggen

Dat de monteur uitermate precies te werk ging.

Informatie goed. Montage is zeer nauwkeurig uitgevoerd

Op dit moment nog niets