Correctheid
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Warmte van de splitairco valt reuze mee
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Warmte van de splitairco valt reuze mee
Ik zou het aanraden ze zijn. Super snel met leverem
Energiewacht: goede intake en adviezen aangaande airco en zonnepanelen, echter als organisatie moeilijk bereikbaar voor specifieke vragen enzo
Tussen de mensen die de telefoon opnemen van Energiewacht en de adviseurs zouden “ tussenpersonen” moeten zijn, zodat je vragen gemakkelijker doorgespeeld worden. Of de mensen een cursus geven over...
Prima prijs, goed geïnstalleerd. Communicatie verkoper was slecht na het tekenen van het contract.
Na het advies gesprek en het tekenen van het contract was het niet mogelijk contact op te nemen met de adviseur. Dit terwijl wij nog wel wat vragen hadden achteraf. Ondanks dat wij geprobeerd hebben...
Werk prima en goede service
Netjes gewerkt
Nvt
Het hele proces van offerte tot en met montage is perfect verlopen en doorlopen.
De plaatsing ging perfect, echter het voortraject wad warrig en bij de levering kwamen ze met de eerste offerte aan(2 stuks)
We zijn echter voor 1 airco gegaan.
Ook de plaatsing waar was...
Het voor traject.
Duidelijk de definitieve offerte doorgeven en wat de klant te wachten staat om dit vervolgens ook bij de installateur neer te leggen
Informatie goed. Montage is zeer nauwkeurig uitgevoerd
Op dit moment nog niets