Els

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede informatie

De goede adviezen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel wooncomfort en plezier van uw nieuwe CV ketel.
Webcare Team

Meer duidelijkheid van de facturatie incl het onderhoudscontract.

afspraken zijn makkelijk en worden ook uitgevoerd

Wat viel u in positieve zin op?

overdracht van monteur naar gebruiker

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen. Hartelijk dank voor uw positieve review.
Webcare Team

Ik heb goede gevoel bij. Een andere maakt een eigen keuze maar zeg wel ik heb goede ervaringen.

Ging netjes te werk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.
Webcare Team

Tot nu toe hebben wij goede ervaringen met Energiewacht.

Wat viel u in positieve zin op?

De CV-ketel is nog niet geplaatst. Dit zal binnen twee weken gebeuren.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.
Webcare Team

Blijf zorgen voor goede vaklui.

De werklui hebben heel netjes gewerkt en alles netjes afgeleverd.

Wat viel u in positieve zin op?

De vaklui waren goed op elkaar ingespeeld.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, waar mogelijk nog meer te verbeteren. We wensen u veel plezier en wooncomfort met uw nieuwe Cv-ketel.

Fam hendriks

De externe partijen die worden ingehuur ld dat ze uitleg geven over het toestel en je niet je niet misleiden met mooie praatjes.

Prima ketel

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers energiewacht niets op aan te merken.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Wij zullen uw feedback intern terugkoppelen. Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.
Webcare team

sleepboat FEINT

Neat.

goed adfys, en prima ûnderhâlds-kontrakt.

Wat viel u in positieve zin op?

Mooglikheid om de ynstallaasje mei 1 jier út te stellen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Tank foar jo positive resinsje. Geweldig libbenskomfort fan jo nije boiler foar sintrale ferwaarming.
Mei heechachting,
Webcare Team.

Zie allereerste opmerking

Op zich goede service. Echter beter check installateurs. 2x afgezegd. 3e keer ( andere installateur) oke.

Tim de Loodgieter. Prima installateur

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review en onze excuses voor het ongemak bij het wijzigen van de afspraak. Wij zijn met de planning afhankelijk van de agenda van de installateur. I.v.m. ziekte, onderbezetting... Hartelijk dank voor uw review en onze excuses voor het ongemak bij het wijzigen van de afspraak. Wij zijn met de planning afhankelijk van de agenda van de installateur. I.v.m. ziekte, onderbezetting of verlate levering van een onderdeel kan het incidenteel voorkomen dat een afspraak moet worden verplaatst.
Wij wensen u veel wooncomfort en plezier van uw nieuwe CV ketel.

Nvt

geen enkel negatief aspect

nvt

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review en wij wensen u veel plezier van uw nieuwe CV ketel.
Webcare Team

Vragenlijst verbeteren of nader tijdstip kiezen

Vanwege de service, de ketel ken ik nog niet.

Wat viel u in positieve zin op?

De kennis van de medewerker

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw feedback. Wij nemen uw verbeterpunten mee en wensen u veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.