Tijd besteden aan installatie en werking van de app.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Alles is prima verlopen, heel aardige monteurs ook.

Wat viel u in positieve zin op?

Er wordt heel netjes gewerkt.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen. Hartelijk dank voor uw review en veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.... Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen. Hartelijk dank voor uw review en veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.
Webcare team.

Via mijn 06 nummer (Vodafone) was het 088 nummer van de energiewacht niet bereikbaar. Keuzemenu's vervallen in hoorn op de haak.

Duidelijk offertetraject met goed advies. Vervolgens geplaatst door zeer vakkundige monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Het met respect je huis betreden en geen rommel achterlaten.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw reactie. vervelend dat u via uw mobiele nummer ons niet heeft kunnen bereiken. Dit zal een tijdelijke storing bij onze telefooncentrale of uw provider zijn geweest. Standaard... Hartelijk dank voor uw reactie. vervelend dat u via uw mobiele nummer ons niet heeft kunnen bereiken. Dit zal een tijdelijke storing bij onze telefooncentrale of uw provider zijn geweest. Standaard zijn wij via alle providers en vaste lijnen bereikbaar.
Veel wooncomfort en plezier gewenst van uw nieuwe CV ketel.

Fred 's Gravendijk

Kom je onderhoudsafspraken na.

Gedegen organisatie, zekerheid dat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel en vakkundig geinstalleerd.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Helaas kan het een keer voorkomen dat een afspraak vanwege omstandigheden moet worden verplaatst. Onze excuses voor het ongemak.... Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Helaas kan het een keer voorkomen dat een afspraak vanwege omstandigheden moet worden verplaatst. Onze excuses voor het ongemak.
Hartelijk dank voor uw review en wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.
Webcare Team.

De oplevering en aanleg verliep vlot en de medewerkers waren zeer professioneel en voorkomend.

Zie hiervoor

H Stephanus

Nvt

Goede service

Vakmanschap

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor deze positieve feedback, meneer Stephanus. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel... Hartelijk dank voor deze positieve feedback, meneer Stephanus. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel gewenst.
Webcare Team

Elk contact met het bedrijf was zeer prettig

Toegankelijkheid van de medewerkers

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat wij u goed van dienst zijn geweest. Veel wooncomfort en plezier van uw nieuwe Cv ketel gewenst.
Webcare Team

Aangeven wanneer de volgende controle uitgevoerd wordt, bij de oude ketel moest ik het zelf achter aanbellen

alles was goed monteur en verkoper

Wat viel u in positieve zin op?

alles netjes gemonteerd en achter gelaten

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw feedback. Voor wat betreft het maken van een afspraak voor het onderhoud is het niet vanzelfsprekend dat klanten op voorhand contact hoeven op te nemen... Hartelijk dank voor uw positieve review en uw feedback. Voor wat betreft het maken van een afspraak voor het onderhoud is het niet vanzelfsprekend dat klanten op voorhand contact hoeven op te nemen voor het maken van een afspraak.
Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.
Webcare Team

Luister eens naar hen wat ze missen en zouden waarderen en dan bedoel ik de wat te ervaren verkoper maar de monteurs, wees blij met deze mannen.

Niet om de prijs van de verkoper aan huis maar om de lange service relatie en bij de installatie de beide monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

No nonsens de-montage en installatiewerk, met wat humor en ook tips, ik heb met plezier wat geholpen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de... Bedankt voor het plaatsen van de positieve review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

Nvt

De oude hebben we nooit kosten aan gehad

Persoonlijk advies

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review en veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

de Ruiter

betrouwbaar gevoel

eerlijke informatie

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.