Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede service, vriendelijke monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteurs, zeer bekwaam en netjes

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw fijne review!

simone

None

Best provider

technicians expertise

Beste Simone,
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!

Potjes

Goede service

Kennis

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw fijne review!

H.Scheers

Telefonisch beter bereikbaar zijn

Telefonisch moeilijk bereikbaar

Monteur goed

Beste heer of mevrouw,
Onze excuses voor de beperkte telefonische bereikbaarheid op dit moment. Het is momenteel erg druk. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan en waarderen uw geduld enorm.

Jan H

Nvt

Prima service en goed advies

Zeer aardige monteurs

Beste Jan,
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de monteurs u zo goed van dienst waren.

Alles goed voorelkaar.

Nvt

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw goede beoordeling!

Hilverdink

De goede service en kunde die geleverd wordt.

De vakmanschap en deskindigheid

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling!
Energiewacht, Team Webcare

Evalueer goed met welke bedrijven je samen werkt. Deze keer was het goed en keurig. Maar dat was niet zo de vorige keer. Als ik toen deze beoordeling had moeten geven zag het er heel anders uit.

De ketel houdt mooi de ingestelde temperatuur aan

Wat viel u in positieve zin op?

Installateurs waren mooi op tijd. En binnen 3 uur klaar. Ze hebben alles netjes afgewerkt.

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat eerdere ervaringen mogelijk anders waren en waarderen uw geduld en openheid hierover. Fijn om te horen dat dit keer de samenwerking en uitvoering volgens verwachting verliepen en dat de installateurs alles keurig en op tijd hebben afgerond. We nemen uw feedback mee om onze samenwerkingen consistent te verbeteren.

Paulien smits

Meer ruimte om korting te geven voor de verkoper

Goede service en goede monteurs

Goede monteurs

Beste Paulien,
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!

H. van Loo

Geen tips.

Wel aanbevelen. De monteurs verrichten gun werk naar volle tevredenheid.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteurs.

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw aanbeveling! Fijn om te horen dat onze monteurs naar volle tevredenheid hun werk hebben verricht. We waarderen uw vertrouwen in ons!
Met vriendelijke...