Chris Lingeman

Al je gereedschap mee nemen als je klaar bent...

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Ik wil geen gezeur. Dat ding moet ik geen omkijken naar hebben. Als hij een storing heeft, moet dat zonder problemen kunnen worden opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles verliep zoals vewacht....

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Uiteraard nemen monteurs het gereedschap altijd mee terug, al was het maar omdat ze het bij de volgende adressen weer nodig hebben. Onze excuses voor het ongemak mocht het u zijn overkomen dat de... Uiteraard nemen monteurs het gereedschap altijd mee terug, al was het maar omdat ze het bij de volgende adressen weer nodig hebben. Onze excuses voor het ongemak mocht het u zijn overkomen dat de monteur iets heeft laten liggen en naar uw adres terug heeft moeten rijden.
Helaas is een storing soms niet meteen te herleiden naar de oorzaak. Wij begrijpen ook in dit geval dat het dan vervelend voor u kan zijn dat het meer tijd kost dan u had verwacht.

Ga zo door.

Goeie informatie en komen de afspraken na.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren zeer bekwaam en dachten mee met bepaalde zaken.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw positieve review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.

Ga zo door

Goede service en verstand van zaken

Precieze werklui

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Bazuin

Als er onverhoopt een spoed geval oid tussen of vooraan komt bij een afspraak bij een klant, misschien even die klant op de hoogte stellen, die zit nl te wachten en weet niet waarom er niemand komt

Goede service

Er wordt netjes gewerkt

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw feedback. Klanten bij wie een afspraak onverhoopt niet door kan gaan worden standaard gebeld. Het is eventueel mogelijk dat ze u niet hebben kunnen bereiken. Dat is in dat geval... Dank u wel voor uw feedback. Klanten bij wie een afspraak onverhoopt niet door kan gaan worden standaard gebeld. Het is eventueel mogelijk dat ze u niet hebben kunnen bereiken. Dat is in dat geval inderdaad heel erg vervelend omdat u voor niets op de monteur heeft moeten wachten.

Freddie Schutrup

Het gewoon goed energiewacht

Ja hoor

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

B.A. Wolferink

Vooraf goed mondeling mededelen wat er tijdelijk afgesloten wordt , water en gas

Essent , betrouwbare leverancier, al jaren onze leverancier, misschien duurder maar snelle dienstverlening

Snelheid en weinig rommel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk bedankt voor uw review en veel... Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk bedankt voor uw review en veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

Ridder R

Een duidelijk advies gekregen en alles volgens afspraak prima verlopen

Vlotte en nette medewerkers

Anouk

Niks

Leuke aardige mensen

Aardige goeie uitleg

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Ga zo door...erg tevreden over de hele gang van zaken van offerte tot en met installatie nieuwe ketel

prima communicatie

Wat viel u in positieve zin op?

Plezierige uitleg en duidelijke werktempo

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, waar mogelijk nog meer te verbeteren. We wensen u veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Doen hun week goed

Klantvriendelijk(tot nu toe)

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.