Berry makel

Vaker onderhoud

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede service

Dat het zo geregeld was

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw positieve beoordeling, meneer Makel. CV ketels zijn in de loop van de jaren duurzamer van kwaliteit, en is onderhoud om de 2 jaar volgens de voorwaarden en de richtlijnen van de... Bedankt voor uw positieve beoordeling, meneer Makel. CV ketels zijn in de loop van de jaren duurzamer van kwaliteit, en is onderhoud om de 2 jaar volgens de voorwaarden en de richtlijnen van de fabrikant. Het is echter wel mogelijk om voor een abonnement te kiezen waar het onderhoud om de 12 maanden plaatsvindt.
Veel plezier en wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

eneriewacht

Heel leuke man en heel precies kan niet beter

om dat het perfekt gedaan is

alles heel precies gedaan

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat de service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Ga zo door

Beveel Energiewacht aan: goede en duidelijke voorlichting, afspraken worden nagekomen.

Goede menselijke benadering

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

M. Brunia

Huren

Voorwaarden lijken goed

Vriendelijke en eerlijke adviseur

Pas

Goeie vlotte dienst

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerker zijn vriendelijk en behulpzaam

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Wij wensen u veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Wij wensen u veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

Ga zo door, wel duurde het lang tussen het maken van de afspraak en de uitvoering van de afspraak

Het was een heel goed bezoek van de adviseur, zowel in de communicatie als inhoudelijk wat de cv betreft.

Wat viel u in positieve zin op?

De CV moet nog geleverd en geïnstalleerd worden, maar ik reken gewoon op kwaliteit gezien de betrouwbaarheid van de afgelopen jaren

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop onze adviseurs te werk gaan.
Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om...
Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden.

D Voorintholt

Duidelijk en prima

Vriendelijk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe CV ketel.

Nvt

Prima service

Wat viel u in positieve zin op?

Prima service met alles, van adviseur tot monteur

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk bedankt voor uw review en wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

Feenstra

Bevalt tot nog toe goed.

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijk advies en uitleg.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review meneer Feenstra. Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe CV ketel gewenst.

Afspraken nakomen

De afspraak werd een dag van ten voren afgezegd en verzet. Vervolgens kwam er op de dag van de nieuwe afspraak niemand. Ik moest er zelf achteraan bellen om erachter te komen dat energiewacht en de... De afspraak werd een dag van ten voren afgezegd en verzet. Vervolgens kwam er op de dag van de nieuwe afspraak niemand. Ik moest er zelf achteraan bellen om erachter te komen dat energiewacht en de installateur geen goede afspraken hadden gemaakt of het die dag kon. De afspraak werd dus - wederom - verzet. Op de dag van de installatie bleek dat er een adapter niet was meegeleverd door Energiewacht waardoor de nieuwe thermostaat nog altijd niet is geïnstalleerd.

Vriendelijke monteur