P.H. Dal

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vakkennis

Beste meneer Dal,
Beste meneer Dal,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het vakmanschap van onze monteurs. Uw feedback over de duidelijke informatie en de vriendelijkheid van ons team is zeer waardevol voor ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

nvt

Wat viel u in positieve zin op?

meedenkend personeel op de werkvloer

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de kennis en professionaliteit van onze monteurs en het meedenkende personeel. Uw opmerkingen over de vriendelijkheid van de medewerkers en het nakomen van afspraken nemen we serieus en zullen we gebruiken om onze service verder te verbeteren. We waarderen uw input en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn!

Niks

Fijne service

Vriendelijkheid monteur

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling!

Zegel

Als er iets uitvalt door ziekte (kan altijd) en niet kunnen regelen van een kraan, regel dit dan ook meteen in het doorvoeren van de acties. Nu staat bij ons alles op de oude datum, 2 weken eerder... Als er iets uitvalt door ziekte (kan altijd) en niet kunnen regelen van een kraan, regel dit dan ook meteen in het doorvoeren van de acties. Nu staat bij ons alles op de oude datum, 2 weken eerder dan de daadwerkelijke plaatsing.

Wel omdat het handig geregeld is bij 1 partij.
Wel omdat het handig geregeld is bij 1 partij.
Niet omdat de afhandeling nogal rommelig is gegaan. (late factuur van ketel, onderhoudsabonnement vreemd overgegaan... en nog niet goed ... na een telefoontje lijkt het nu voor het vervolg geregeld. daarvoor lijkt het alsof er een maand dubbel betaald is en nog meer vreemde kosten)

Wat viel u in positieve zin op?

vakmensen die doorwerken bij de installatie,
vriendelijke telefoniste bij vragen facturen
(gelukkig hebben we al jaren goede ervaringen met monteurs en onderhoud)

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat een correcte planning essentieel is en betreuren de verwarring die is ontstaan door de gewijzigde datum. Uw opmerking is waardevol en we nemen dit mee om onze communicatie bij wijzigingen te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.
Energiewacht, Team Webcare

Persoonlijk advies aan huis zou ik wenselijker gevonden hebben. Telefonisch vergeet je altijd iets te vragen of is de uitleg nog niet duidelijk.

Jarenlange goede ervaring met Energiewacht.

Wat viel u in positieve zin op?

Het overleg met de service-monteur voordat de ketel werd aangeschaft.

Beste meneer, mevrouw,
Dank u voor uw waardevolle feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de ervaring met de monteurs positief was. We begrijpen dat persoonlijk advies aan huis nuttig kan zijn, en we waarderen uw suggestie om de communicatie te verbeteren. Jarenlange goede ervaringen zijn voor ons erg belangrijk, en we streven ernaar om die lijn door te zetten. Als u nog meer vragen of opmerkingen heeft, laat het ons gerust weten!
Team Webcare Energiewacht

Betere informatie voorziening qua contracten, afspraken en uitleg

Overeenkomst koop is een vodje. Slecht leesbaar. Onduidelijk ook wat de abonnementskosten zijn. Geen bevestiging en reminder van datum van plaatsen en hoe laat de monteurs langskomen en hoe lang ze... Overeenkomst koop is een vodje. Slecht leesbaar. Onduidelijk ook wat de abonnementskosten zijn. Geen bevestiging en reminder van datum van plaatsen en hoe laat de monteurs langskomen en hoe lang ze mogelijk bezig zijn. 1e plaatsingsdatum is afgebeld op de ochtend van plaatsen wegens ziekte monteur. Volgende eerste datum was een maand later (terwijl oude ketel stuk was). Wederom geen bevestiging of reminder. Onduidelijke facturen van opzegging abonnement oude ketel en factuur abonnement nieuwe ketel. Geen documenten voor plaatsing nieuwe ketel en nieuwe abonnement. In jullie systeem stond de oude geplande datum als datum start garantie.

eerlijkshalve niet zoveel

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat u zoveel problemen heeft ervaren met de informatievoorziening en communicatie rondom uw cv-ketel. We begrijpen dat onduidelijkheid over contracten en afspraken erg frustrerend is, vooral als het om een essentiële service gaat. Uw opmerkingen over bevestigingen, reminders en facturen zijn waardevol en we zullen ze gebruiken om onze processen te verbeteren. We waarderen uw geduld en hopen dat we in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.
Team Webcare Energiewacht

Flexibel tijdens installatie, die wel even op zich liet wachten (4,5 maand)

Flexibiliteit monteurs

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Lavertu

Oke

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!

J volkers

Kwaliteit

Alles goed geregeld

Beste meneer Volkers,
Beste meneer Volkers,
Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de cv-ketel. We zijn blij dat alles goed geregeld is en dat u de installatie als soepel heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Van der meer

Dit is ketel 3

Ja

Beste meneer van der Meer,
Beste meneer van der Meer,
Bedankt voor uw feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de service en dat dit al uw derde ketel van ons is. We streven naar betrouwbaarheid en professionaliteit, en het is fijn om te weten dat we dat voor u hebben kunnen waarmaken. Mocht u nog specifieke punten willen delen of vragen hebben, dan staan we voor u klaar!