Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede service met onderhoudscontract.

Goede uitleg van zaken

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen zo'n positieve review uiteraard zeer op prijs.; Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Regel een fatsoenlijke afvoer van de oude ketel

Zeer onprofessioneel en rare ervaring

1/2 monteurs was aardig en behulpzaam

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. De standaard regeling is dat de oude Cv ketel incl. verpakkingsmateriaal dezelfde dag nog wordt opgehaald. Tenzij de bewoner er zelf voor kiest om de Cv ketel door een... Dank u wel voor uw reactie. De standaard regeling is dat de oude Cv ketel incl. verpakkingsmateriaal dezelfde dag nog wordt opgehaald. Tenzij de bewoner er zelf voor kiest om de Cv ketel door een oud ijzer boer op te laten halen.

Energiewacht was telefonisch niet bereikbaar

Goed aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Na werkzaamheden werd er goed opgeruimd

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Wij hebben geen melding binnengekregen dat wij tijdelijk niet bereikbaar... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Wij hebben geen melding binnengekregen dat wij tijdelijk niet bereikbaar zijn geweest, noch hebben zich problemen voorgedaan met de centrale of internet, echter, onze excuses voor het ongemak.

Wedema

Afspreken ook gaarne per telefoon en niet alleen per e-mail Afspreken.

Prima service tot nu toe

Vriendelijke, nette werkwijze

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt mee. Veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel gewenst.

Gerritsen. J.

Alleen al door de vlotte en prettige afwikkeling.

Wat viel u in positieve zin op?

De ervaring van de monteurs.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Marten Stol

Uitstekend advies, prima service.

De klantgerichtheid van dhr. Ferwerda

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het compliment naar geven we intern door. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

Westerhuis

Prima service

Wat viel u in positieve zin op?

De keurige manier van werken

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.

We zijn tevreden over het advies en de toelichting vooraf en de plaatsing erna.

Aardige, kundige medewerkers

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review, wij stellen uw reactie zeer op prijs en wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

Ronnie Dekker

Niets te melden

waarom niet

Wat viel u in positieve zin op?

gewoon een vriendelijke monteur die netjes zijn werk heeft gedaan en de boel netjes achter gelaten heeft.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij wensen u veel plezier van uw Cv ketel.

Henk Stavasius

Goede service, goede monteur, goede cv-ketel

Monteur was kannis

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw review. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.