H. Vollema

Geen, goede indruk van het bedrijf

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn

Wat viel u in positieve zin op?

Welke optie nu het beste is

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier en wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

Koop het bij de man die het repareren kan jullie doen het onderhoud toch al

Geen moeilijke gedoe

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

Niets

ze hebben ons goed geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

we zijn goed geholpen. Jammer, dat werknemers niet meteen voor handen zijn.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Wellicht dat het stuk van: "Na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden wordt uw woning schoon achtergelaten door onze installateur. Ook nemen we verpakkings- en restmaterialen mee" beter nageleefd... Wellicht dat het stuk van: "Na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden wordt uw woning schoon achtergelaten door onze installateur. Ook nemen we verpakkings- en restmaterialen mee" beter nageleefd kan worden of anders formuleren. Er moest veel door ons schoongemaakt worden na afloop.

Betrouwbaarheid & plaatsen snelheid.

Hoe alles wat geregeld.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uwe reactie uiteraard zeer op prijs. Vervelend voor u dat het niet naar wens is achtergelaten. Dit is uiteraard niet de bedoeling en spelen dit... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uwe reactie uiteraard zeer op prijs. Vervelend voor u dat het niet naar wens is achtergelaten. Dit is uiteraard niet de bedoeling en spelen dit door. We wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

altijd volgens afspraak en op tijd

Wat viel u in positieve zin op?

volgens afspraak, op tijd, vriendelijk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen zo'n positieve reactie uiteraard zeer op prijs en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Ben broecks

Goede service

Vriendelijkheid

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wensen u veel wooncomfort van de... Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

omdat het vertouwd is.

Wat viel u in positieve zin op?

de handigheid waarmee alles gedaan werd.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Weet ik niet

Dat we ze nodig hadden waren ze er direct..

Spontaan

Koenders