Deze vragenlijst kan beter na de installatie verzonden worden.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Tot nu toe altijd goede service verleend.

Meneer was vriendelijk.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht maar de review had inderdaad na de installatie... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht maar de review had inderdaad na de installatie verzonden dienen te worden. Wij wensen u alvast veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Niet echt.

Prima service!

Netjes gewerkt.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen zo'n positieve reactie uiteraard zeer op prijs en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Ga door op deze manier

Leveren net en goed werk af monteur is netjes en beleefd

Wat viel u in positieve zin op?

Werd aan mij gevraagd hoe ik en waar ik de ketel wilde hebben

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Westendorp

Snelle levertijd l

Contact corect

Yoran Gerritsma

Ik werd vaak gebeld op hetzelfde tijdstip (om een installatie afspraak te maken). Op dit tijdstip zat ik echter altijd in overleg van werk. Op het moment dat ik later terugbelde kon ik niemand te... Ik werd vaak gebeld op hetzelfde tijdstip (om een installatie afspraak te maken). Op dit tijdstip zat ik echter altijd in overleg van werk. Op het moment dat ik later terugbelde kon ik niemand te pakken krijgen waarmee ik een afspraak kon maken. Ik werd meermaals doorgestuurd.

Snelle installatie, goede dienstverlening.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles werd direct goed geinstalleerd. Nieuwe kraan, nieuwe gasleiding.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Waarschijnlijk hebben onze adviseurs ook in overleg gezeten toen u terugbelde. Wij wensen u veel wooncomfort van de... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Waarschijnlijk hebben onze adviseurs ook in overleg gezeten toen u terugbelde. Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Remeha

Verplicht??

Onderhoud en levering in één hand

Wat viel u in positieve zin op?

Streven naar kwaliteit van de monteur

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie.

Van Poorten

Ga zo door

Hele goede service door deskundige mensen

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundige mensen, vriendelijk en empathisch

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe CV ketel... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe CV ketel gewenst.

I Eisinger

De administratie van het onderhoudscontract verbeteren !!!!!

Goede voorlichting

Goede voorlichting

Strohmeier

Snel en schoon werk

Schon werk opgeleverd

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

zekerheid

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw feedback. Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.