Terugkoppeling op mails

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Weet ik nog niet. CV ketel is er nog niet

Wat viel u in positieve zin op?

Adviseur bij mij thuis. Goed geïnformeerd en duidelijk en zeer vriendelijk

Goedemiddag
Bedankt voor uw reactie en uw opmerking, deze nemen wij ter harte.
Sorry, dat deze review al aan u is verzonden nog voordat bij u de cv ketel is geplaatst.

Monteur was niet zo vriendelijk

Advies was goed

Goedemorgen
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunten ter harte.

Doe een aanbod van meerdere ketels.

geen idee, er is nog niets geplaatst

Wat viel u in positieve zin op?

uitgebreid de tijd genomen voor uitleg

Goedemorgen
Sorry dat het verzoek voor het invullen van de review té vroeg is verzonden.
Bedankt voor uw reactie en uw suggestie.

Ron kelder

Net en keurig geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmensen die weten wat ze doen vriendelijk personeel

Goedemiddag meneer kelder
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

Ton Wissink

Zo doorgaan.

Al tijden goede ervaring.

Vriendelijk

Goedemiddag meneer Wissink
Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.
Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Dit is nl de 2e keer dat wij via energiewacht cv ketel krijgen

Alles netjes afgewerkt

Goedemiddag
Wat mooi om te horen dat u al voor de tweede keer een cv ketel door ons heeft laten plaatsen.
Altijd fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop wij te werk gaan.

Ga zo door

Prettige vakmensen, goed in contact en werken netjes.

Duidelijke en heldere communicatie

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat wij u goed van dienst zijn geweest. Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel gewenst.

Anemoon Bovenga

Ga zo door

Prettige vakmensen, goed in contact en werken netjes.

Duidelijke en heldere communicatie

Geen op of aanmerkingen

geen op of aanmerkingen

Wat viel u in positieve zin op?

de rust die uitgaat van de medewerkers

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie, en veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.

Evert Stijf

Geen.

Duidelijk advies.

Wat viel u in positieve zin op?

Advies was zeer duidelijk.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw positieve review. Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.