De Jonge

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede voorlichting en deskundigheid

Klantvriendelijk

Goedemiddag mevrouw De Jonge
Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.

Minder roken en bellen

Netjes behandeld

Alles bij zich

Goedemiddag
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.
Uw verbeterpunten nemen wij mee.
Hartelijk bedankt voor uw review.

aman

vakmanschap, andere bedrijven doen het niet meer / besteden het uit.

tevreden

Goedemiddag mevrouw Aman
Bedankt voor het plaatsen van de review.
Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop
wij te werk gaan.

rob

Ga zo door

afspraken nakomen

vakbekwaamheid monteur

Goedemiddag
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs.

complete adviespakket

Wat viel u in positieve zin op?

installatie nog niet plaats gevonden alleen advies en bestelling gehad.

Goedemiddag
Wij hebben begrepen dat de review te vroeg is verzonden omdat de ketel nog niet geplaatst is.
Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Leeftink

Prima vaklui.
Goed te pas. Goed werk en meedenkend. Ik vond de man die thuis kwam ontzettend vriendelijk en betrouwbaar. Ook de installateurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze aan het zingen, lachen en ouwehoeren waren met zijn 2en.
Leo en Michael. Prima stel.

Goedemiddag mevrouw Leeftink
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze werkwijze
en onze monteurs, die gelukkig plezier in hun werk hebben.
Bedankt voor het plaatsen van uw...
Goedemiddag mevrouw Leeftink
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze werkwijze
en onze monteurs, die gelukkig plezier in hun werk hebben.
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve review

Nvt

Wel

Alles

Goedemiddag
Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

Laat de monteurs die met een klus en bij een klant bezig zijn met het plaatsen van een nieuwe ketel geen andere klussen tussendoor doen, zoals heen en weer naar
Dieren rijden om een...
Dieren rijden om een verkeerde ketel om te ruilen hier zit een klant niet op te wachten.
Klanten hebben ook een agenda.

Nooit ernstige klachten gehad en kleinere mankementen altijd weer snel verholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Heb eigenlijk niet iets negatiefs te melden..er was een verkeerde ketel geleverd, een uurtje later was de goede er, probleem weer opgelost

Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van uw review
Begrijpelijk dat u niet zit te wachten op het omruilen van een ketel tussendoor, sorry daarvoor.
Maar fijn dat alles toch goed is...
Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van uw review
Maar fijn dat alles toch goed is gekomen.
Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe ketel.

Jean Esaie Keijer

Het contact is uitstekend en de installateurs waren super leuke lui

Wat viel u in positieve zin op?

Het waren heel prettige installateurs. Vriendelijk. Kortom het was jammer dat ze weer weggingen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs. Veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel gewenst.