Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Betrouwbaarheid leverancier

monteurs werken netjes

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs en vinden het fijn dat u zo tevreden bent met de Energiewacht. Wij wensen u veel wooncomfort van... Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs en vinden het fijn dat u zo tevreden bent met de Energiewacht. Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Arkenbout

Ga zo door

Werkzaam heden zijn keurig netjes uitgevoerd

Alles

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw reactie, en wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.

Hans Herr

Eerste indruk van de ketel , na 5 dagen is positief

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijkheid in advies en aanbieding

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier gewenst met uw nieuwe Cv ketel.

Anja Wassink

Je kunt altijd er van op aan dat je goed advies krijgt en ik ervaar de wnergiewacht als een betrouwbaar bedrijf die nog meedenkt met de klanten.

Wat viel u in positieve zin op?

Meedenken en snelle levering en dat was erg prettig met deze kou.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door steeds weer te vernieuwen en te verbeteren waar... Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door steeds weer te vernieuwen en te verbeteren waar nodig, zodat u als klant steeds weer het beste ontvangt. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren.
Veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe CV ketel gewenst.

Verbeteren van communicatie

Na weken eindelijk een afspraak kunnen maken. Werd verteld dat de monteur tussen 8-13uur zou komen. Na 13:00 zelf maar gebeld. Bleek de monteur ziek. Volgende afspraak pas over 2 weken.

Niks

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Wij hebben uw review doorgezet naar de betreffende vestiging.

Kootstra

Zo doorgaan!

Vlot,netjes en to the point

keurig

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.

Snelle service, vriendelijk personeel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie, en wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

goed werk geleverd,

aardige installateurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review, en veel plezier en wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

Nog een kleine herinnering sturen op de dag voor levering. Soms is dat pas over een aantal maanden en dan is het prettig om nog even vlak voor de leveringsdatum een reminder te krijgen dat de... Nog een kleine herinnering sturen op de dag voor levering. Soms is dat pas over een aantal maanden en dan is het prettig om nog even vlak voor de leveringsdatum een reminder te krijgen dat de monteur morgen op de stoep staat.

Super service, top montage en betrouwbaar.

Vlotte montage

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt ter harte. Veel plezier van uw nieuwe CV ketel gewenst.

Kivits

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Goede service en informatie over de geleverde cv ketel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review meneer Kivits. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.