Hermens

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Prima ketel, de installatie verliep heel goed. Vragen werden goed beantwoord en er werd geen rotzooi achtergelaten

vriendelijke, bekwame installateurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Wij wensen u veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

R.Pelupessy

Doorgaan

advies was goed en de plaatsing was ook snel en goed

Wat viel u in positieve zin op?

duidelijk en correctheid van de medewerkers

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.

Nvt

Goede service

Klant vriendelijk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel wooncomfort van u nieuwe Cv ketel.

H ten Cate

Ik wil ze dank zeggen voor het meehelpen bij het oplossen van de
problemen

Omdat ik goede ervaringen heb met Energiewacht

Service en klantgerichtheid

Vertrouwen in bedrijf

DeSkundigheid

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw reactie. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

Weet niet

Goede service betreft installatie

Netjes en vriendelijk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review, en wij wensen u veel plezier van uw nieuwe CV ketel.

Meer uitleg over wat ik kan veranderen . Las dat er vele mogelijkheden zijn om temp aan te passen.

Ze doen wat ze zeggen. geen ervaring met andere installateurs

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes gewerkt, alle materialen oude ketel meegenomen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan en wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan en wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.
Voor informatie over het instellen van de thermostaat verwijzen u naar de fabrikant ervan.

eerlijk advies en vlotte montage

vriendelijke en vakbekwame monteurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en wij wensen u veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe CV ketel.

prima service

vriendelijk beantwoorden mijn vragen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback, en veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.

R Dapper

Gewoon door gaan met de top server

Lekker rustig

Top monteurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw reactie, meneer Dapper. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst van de nieuwe Cv-ketel.