helder

Mee

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

we zijn tot nu toe erg tevreden

nvt

Goedemiddag
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.
Bedankt voor het plaatsen van de review

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Snelle vakkundige installatie

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Nellissen

?

goede profesionele voorlichting

Wat viel u in positieve zin op?

de ketel moet nog nog geinstalleerd worden dus nog geen volledig beeld

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is inderdaad niet de bedoeling dat uw al een review ontvangt terwijl de ketel nog niet is geïnstalleerd. Onze... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is inderdaad niet de bedoeling dat uw al een review ontvangt terwijl de ketel nog niet is geïnstalleerd. Onze excuses hiervoor.

R Hofland

Stop met diefstal!!!! Geef MIJN geld terug!!

Kosten van andere klant betaald!!!!!!!

Wat viel u in positieve zin op?

Ik wilmijn teveel betaald bedrag terug!!!!!

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Jammer om te lezen dat u ons zo'n slechte review geeft omdat u nog 37,44 euro van ons te goed. heeft. Onze afdeling... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Jammer om te lezen dat u ons zo'n slechte review geeft omdat u nog 37,44 euro van ons te goed. heeft. Onze afdeling klachtenbeheer heeft uw gegevens bekeken en doorgestuurd naar juiste afdeling. Uw terugbetaling volgt z.s.m.

Alles is in orde, hartelijk dank!

Heel erg blij met mijn cv-ketel. Erg goed en zuinig. Uitstekend kwaliteit.

Wat viel u in positieve zin op?

Ervaringen van de monteurs en de kwaliteit van de cv-ketel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wens u veel wooncomfort van de nieuwe... Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

.Goede service

Geduldig

Arends

Adviseur mag iets vriendelijker, vrolijker zijn

Wel aanbevelen, montage en onderhoud

Vriendelijke monteurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Uw verbeterpunt omtrent de... Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Uw verbeterpunt omtrent de adviseur nemen wij ter harte. Ik wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Kwint

wij worden altijd keurig geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

personeel altijd vriendelijk en goed uit gerust

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Ik wens u veel wooncomfort van... Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Ik wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Gerrit Mulder

Nu nog geen misschien na installatie. Voor onderhoud is de tijd dat ze komen wel erg ruim aangehouden tussen 12 en 16.30 zou wat meer concreet kunnen bijv. tussen 12 en 14.00 anders hele middag... Nu nog geen misschien na installatie. Voor onderhoud is de tijd dat ze komen wel erg ruim aangehouden tussen 12 en 16.30 zou wat meer concreet kunnen bijv. tussen 12 en 14.00 anders hele middag thuis moeten zijn.

Deskundigheid en certificatie

Wat viel u in positieve zin op?

De CV ketel moet nog worden geplaatst

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is niet de bedoeling dat u al een review krijgt terwijl de ketel nog niet is geplaatst. Onze excuses hiervoor.

Adri van Toren

Interne communicatie kan beter. Week na het tekenen van de opdracht kreeg ik al een telefoontje of de installatie goed was verlopen😉Ketel wordt in maart pas geplaatst.😂

De vorige ook door jullie geplaatst en alles zonder problemen

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg van zowel de vertegenwoordiger als van de monteur die de rookgasafvoer controle heeft uitgevoerd.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u al een review ontvangt terwijl de ketel nog niet is geplaatst. Onze excuses... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u al een review ontvangt terwijl de ketel nog niet is geplaatst. Onze excuses hiervoor.