De monteur had een beoordelingsgesprek waardoor hij later dan de afspraak er was.Dit is van tevoren bekend en hadden even moeten doorgeven

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Heb goede ervaring met energiewacht, dus zal ze daarom altijd aanbevelen

Weet niet

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. De communicatie qua tijdstip had inderdaad beter gekund. Onze... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. De communicatie qua tijdstip had inderdaad beter gekund. Onze excuses hiervoor. Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Klinkhamer

Goede service en kwaliteit

Wat viel u in positieve zin op?

Deverwarmingsketel was snel en vakkundig geïnstalleerd

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wens u veel wooncomfort van de nieuwe... Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Verkort wacht tijd

Wacht tijd voor installatie is lang

Wat viel u in positieve zin op?

Klant vriendelijk aan de telefoon

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. U aandachtspunt qua wachttijd nemen wij ter harte. Ik wens u... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. U aandachtspunt qua wachttijd nemen wij ter harte. Ik wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

R wielens

Er is ook een radiatorkraan vervangen. Deze kraan werkt niet. Er is een monteur geweest. De radiator wordt niet warm, en werd ook na het bezoek van de monteur niet echt warm. Heb weer gebeld. Nu... Er is ook een radiatorkraan vervangen. Deze kraan werkt niet. Er is een monteur geweest. De radiator wordt niet warm, en werd ook na het bezoek van de monteur niet echt warm. Heb weer gebeld. Nu moet ik weer een week wachten op de monteur. Nog steeds geen werkende radiator. De monteur die dan komt moet het probleem zoeken, waarna ik weer aan nieuwe afspraak moet maken voor een monteur die er ws weer een nieuwe kraan op gaat zetten. (Dit hoorde ik van de dame aan de telefoon) Al die tijd heb ik geen werkende radiator. Belachelijk dat dit zo moet.
Ik wil dan ook graag gebeld worden door iemand van het bedrijf die mijn klacht aanhoort en daarnaar handelt.
Ik ben behoorlijk gefrustreerd over de gang van zaken. Ik betaal nota bene 2500 euro voor deze werkzaamheden

Anders dan de verkoper heeft verteld, de nieuwe ketel heeft minder waterdruk dan de vorige. Het tapwater wordt minder warm, dat is ons allemaal niet verteld.afgelopen weekend kon ik de hand gewoon... Anders dan de verkoper heeft verteld, de nieuwe ketel heeft minder waterdruk dan de vorige. Het tapwater wordt minder warm, dat is ons allemaal niet verteld.afgelopen weekend kon ik de hand gewoon onder de (hete) stromende kraan houden ..

Ketel was vlot gemonteerd

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw review. Wij hebben uw klacht ontvangen, er wordt contact met u opgenomen.

Helaas heeft hij onze oude kamer thermostaat meegenomen zonder dat te vragen.
Deze wil ik terug

Snelle service

Dat het snel ging

Goedemiddag
Wij gaan uw reactie intern doorzetten, er wordt contact met u opgenomen.

Molenaar

Zorg ervoor dat deze mensen zichtbaar gewaardeerd worden!!

over het algemeen snelle service vanuit Energiewacht

Wat viel u in positieve zin op?

De betrokkenheid van de monteurs. Zeer fijn dat ze mee denken over oplossingen ivm kinderen aanwezig in ons gezin.

Goedemiddag mevrouw Molenaar
Bedankt voor het plaatsen van de review,
we stellen uw reactie zeer op prijs.
Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop onze monteur te werk is gegaan.

Goede uitleg en prettige communicatie
Jarenlange goede ervaringen.

Wat viel u in positieve zin op?

Luisteren naar vragen van klant

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel wooncomfort van uw Cv ketel gewenst.

Spaans

Goede snelle hulp

Vriendelijke

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan, en veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan, en veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel gewenst.

De jongE

Goede uitleg van de thermostaat dat wil wij ..

Geen klachten

Leuk gesprek gehad

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.

Geen in orde!

Prettige mensen

Rustige werkers

Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs.
Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.