Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede en snelle service

Wat viel u in positieve zin op?

Binnen een week had ik een nieuwe cv ketel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review en veel plezier en wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel gewenst.

Ga zo door.

goede voorlichting, klant vriendelijk

Wat viel u in positieve zin op?

deskundige installatie van cv ketel en de geduldige uitleg over ketel en thermostaat. Afhandeling van oude materiaal

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, waar mogelijk nog meer te verbeteren. We wensen u veel plezier en wooncomfort met uw nieuwe Cv-ketel.

Hooyenga

Geen.

Betrouwbaar

Veel kennis van zaken.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe Cv ketel.

Zo doorgaan

Wij hebben een enorm goede uitleg gekregen

Wat viel u in positieve zin op?

De betrouwbaarheid van de medewerkers

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie, en goed om te lezen dat u onze service positief heeft ervaren. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

Goed contact, duidelijke afspraken, kundige installateur.

Vriendelijk en kundig personeel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw positieve review. Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.

Graag betere uitleg van de cv ketel en de thermostaat. Het liefst duidelijk op papier. Mondeling is te ingewikkeld.

Zeer tevreden over plaatsen cv ketel. Nette monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig plaatsen van cv ketel.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Uw verbeterpunt betreft de uitleg nemen wij ter harte en... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Uw verbeterpunt betreft de uitleg nemen wij ter harte en geven dit als aandachtspunt mee. Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Eelco de Graaf

Prima service voorwaarden en prijzen!

Wat viel u in positieve zin op?

Het persoonlijke contact en zelfs in de avonduren

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Zo'n positieve reactie stellen we uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wensen u veel wooncomfort van de de... Bedankt voor het invullen van de review. Zo'n positieve reactie stellen we uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht en wensen u veel wooncomfort van de de nieuwe ketel.

Een gunstiger prijsstelling nieuwe vervangende CV-ketel geven voor bestaande klanten die al 25 jaar een contract bij Energiewacht hebben lopen.
Hierin ben ik genaaid

Energiewacht is relatief te duur met hun nieuwe CV ketels

Niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u ons toch een heel hoog cijfer heeft gegeven ondanks uw verbeterpunten. Deze nemen wij ter harte.

Hebben wij niet

Goeie service

Informatie en vakkundigheid

G.J.J. Booms

Klant informeren over levering en uitvoering via mailing

Niet alles liep gesmeerd: de verantwoordelijke monteur was prima, zijn assistent minder. Om het water uit de radiatoren te krijgen was er geen pomp in beide wagens aanwezig: de kelder liep vol water... Niet alles liep gesmeerd: de verantwoordelijke monteur was prima, zijn assistent minder. Om het water uit de radiatoren te krijgen was er geen pomp in beide wagens aanwezig: de kelder liep vol water en kastjes en dozen werden nat; ik (84) kon gaan dweilen.....

de echte monteurs !

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.