margret smit

Geen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vlotte reactie per mail/telefoon/huisbezoek én plaatsen van een nieuwe cv-ketel

Wat viel u in positieve zin op?

vakmanschap van de heer Stam.

JWA LAMMERS

Lever alles goed af

lever niet alles goed

rusting in de werkzaamheden

Monteurs voorzien van alle spullen die ze nodig hebben voor klus. Bij beide klussen moest monteur weer terug naar de zaak.

1ste ketel kwam beschadigd uit doos. Bij 2de ketel volgende dag geen warm water: sensor kapot en vervangen.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel contact en verhelpen van problemen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte.

Bennie Daan

Gewoon doorgaan op deze manier wat blijkt dat het juiste is!

Prima geholpen en netjes geïnstalleerd

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis en heel goed geholpen en meedenkend

Energiewacht heeft goede producten

Geheel positief

C Duurland

Niet, omdat de energiewacht zelf geen eigen installateurs heeft

Wat viel u in positieve zin op?

de monteur was bereid in de avonduren deketel nog te plaatsen

Afspraak blijven nakomen, vriendelijkheid blijven tonen om klanten te helpen. Deskundigheid blijven leveren in je werk.

Deskundig werk, afspraak nakomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Het werk verrichten zoals het hoort.

Gb

prima service

Vriendelijkheid

Henny en Cor Többen

Ga zo door!

Zeer tevreden over de snelheid van levering, voorlichting en afhandeling

Wat viel u in positieve zin op?

Onze oude cv-ketel was defect, we zaten in de kou en na enkele keren telefonisch contact is de bestelde cv-ketel vervroegd geïnstalleerd, Hiervoor onze hartelijke dank.

A. Sprakel

Pas weggaan wanneer alles 100% werkt

Na 5 minuten de pomp al kapot. Rest van de dag en avond in de kou gezeten

Niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goedemorgen Meneer Sprakel
Heel erg vervelend dat de pomp van de nieuwe CV niet goed was en dat deze terug moest naar de fabrikant.
De dag erop is er een goede pomp geplaatst.
Onze...
Goedemorgen Meneer Sprakel
De dag erop is er een goede pomp geplaatst.
Onze excuses voor het ongemak.