Johan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

gewoon goed en netjes gewerkt alleen beetje duur

Wat viel u in positieve zin op?

weten wat ze aan het doen zijn

Beste Johan,
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!

Sanders

Monteur was prima

Goede monteur

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw fijne review!
Energiewacht, Team Webcare

Meer reclame maken over deze producten

Op een nette en correcte manier geïnstalleerd

Wat viel u in positieve zin op?

De netheid van de monteurs in taal en antwoorden

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en goede review!
Energiewacht, Team Webcare

Tot nu alles prima geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactie en snelle plaatsing

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw fijne beoordeling!

goed en deskundig monteur

geduldige en relaxte monteur

Beste meneer, mevrouw,
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je uitgebreide feedback! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Energiewacht en dat je de deskundigheid en vriendelijkheid van de monteurs waardeert. We zijn blij dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met je nieuwe cv-ketel. Jouw aanbevelingen en positieve opmerkingen zijn voor ons van groot belang!
Team Webcare Energiewacht

Jf Oonk

Betrouwbaarheid van de organisatie

Betrouwbaarheid

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u onze betrouwbaarheid waardeert. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden.
Met vriendelijke...

G.Heikens

Ga zo door!

Ben gewoon tevreden!

Goed geholpen!

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw fijne beoordeling!

Feldhaus

goede voorlichting van de cv-ketel

de zorg voor ons

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!

Nct

Moet ieder voor zichzelf weten

Nvt

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Energiewacht, Team Webcare

De bereikbaarheid via het keuze menu is slecht. Zelf als er geen wachtenden voor zijn kom je er niet door. Ik heb een vraag over een factuur en de klachtenafdeling zou contact met mij opnemen. We... De bereikbaarheid via het keuze menu is slecht. Zelf als er geen wachtenden voor zijn kom je er niet door. Ik heb een vraag over een factuur en de klachtenafdeling zou contact met mij opnemen. We zijn inmiddels een paar dagen verder en nog steeds geen reactie gehad. M.a.w. de snelheid van de klachtafhandeling kan beter wat mij betreft.

Professioneel en deskundig advies

Wat viel u in positieve zin op?

Professioneel advies en prettig contact

Beste heer of mevrouw,
Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met onze bereikbaarheid en de afhandeling van uw klacht. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Kunt u ons alstublieft uw contactgegevens sturen, zodat we direct met u in contact kunnen komen? Dit kan naar webcare@energiewacht.nl