Opheikens

X

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Alles goed uitgelegd. Verder alles goed geregeld. En top geïnstalleerd.

X

Zorgen dat adviseurs een zaken kennen

Omdat Energiewacht, ondanks een een bezoek van een adviseur, niet instaat was om de installatie in een keer goed te doen.

Wat viel u in positieve zin op?

de monteurs op tijd aanwezig waren

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte en wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

J.F.VAN WIJNGAARDEN

N.v.t.

Correcte uitleg bij info.
Nette monteur in alle opzichten.

Wat viel u in positieve zin op?

Vertrouwen bij bestelling en uitvoering

Los het probleem voor ons op door of zelf nogmaals te testen op asbest (dan zal ik alles met een nat sopje afnemen), of huur een bedrijf in voor de asbest vrij verklaring

Erg slordige communicatie omtrent het verwijderen van Asbest en de inspectie die er geweest is. Als dit beter gecommuniceerd was, hoe geinspecteerd zou worden, zou ik wat beter gepoetst hebben. (Er... Erg slordige communicatie omtrent het verwijderen van Asbest en de inspectie die er geweest is. Als dit beter gecommuniceerd was, hoe geinspecteerd zou worden, zou ik wat beter gepoetst hebben. (Er werd verteld dat het om een visuele inspectie ging of het asbest verwijderd was) Nu worden we op extra kosten gebracht omdat we een extern bureau moeten inhuren voor een asbestvrij verklaring (het ging om 2 plaatjes asbest van 30x40 cm...
Dit ben ik echter niet van plan te betalen. Hierdoor is de ketel ook nog steeds niet geplaatst.

Wat viel u in positieve zin op?

Niets... de ketel is niet geplaatst

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Helaas is asbest niet iets om aan voorbij te gaan. Blootstelling aan asbest kan de gezondheid in gevaar brengen waardoor uiterste bescherming en veiligheid vereist is bij... Dank u wel voor uw reactie. Helaas is asbest niet iets om aan voorbij te gaan. Blootstelling aan asbest kan de gezondheid in gevaar brengen waardoor uiterste bescherming en veiligheid vereist is bij het verwijderen ervan.
Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor aanwezige asbest in uw woning, Die ligt bij de eigenaar van een pand en hij/zij is als enige bevoegd een bedrijf hiervoor in te huren.

Henk Grootjans

Niets

Prima service

Gewoon goed

Betere uitleg

Prima geplaats

Wat viel u in positieve zin op?

Goed geplaatst in kleine ruimte

Bijenhof

Zo doorgaan

Prettige monteurs, vriendelijk en goede uitleg gekregen

vriendelijkheid

Jan Gorter

Ga zo door.

Ik zou het wel aanbevelen, omdat Energiewacht betrouwbaar is.

Kennis van de monteur.

Deskundiheid

Zeer tevreden over de service, het advies gesprek en ook over de monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Jonge monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en met een goede werkinstelling. Vakmanschap, mooi om dat te zien.
Er is nog hoop voor Nederland ;-)