Ga zo door

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede en snelle service

Wat viel u in positieve zin op?

Geen gezeur maar duidelijkheid en afspraak vast

Pj.hoving

Zou het zo niet weten

Tevreden

Vriendelijke medewerker

Ik heb erg lang moeten wachten op de camera inspectie en de installatie. Heb in totaal 4 maanden zonder cv gezeten!

energiewacht is zeer kundig en betrouwbaar

kundige en vriendelijke dienstverlening

Zou ik doen

Goede service

J.B.M. Demeijer

nee

snelle service

Wij bevelen eigenlijk nooit iets aan.

Rustige, nette werklui

Ga zo door

Hele goede service

Wat viel u in positieve zin op?

We zijn echt goed geholpen.

Trijn

Zo als het nu lijkt prima service, aardige adviseur, eentje die met je meedenkt.

Wat viel u in positieve zin op?

De empatische vermogen van de adviseur

Goed bevallen

Goed onderaannemer voor de installatie van de CV namens Energiewacht