Blijf op deze manier werk afleveren

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Zeer tevreden over monteur, zowelcqua werk als voorkomen

Wat viel u in positieve zin op?

Alles heel netjes geïnstalleerd en goed opgeruimd achtergelaten

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over het werk en het voorkomen van onze monteur. Het is fijn dat alles netjes is geïnstalleerd en dat de werkplek goed is opgeruimd. Wij streven er altijd naar om een hoge kwaliteit van service te bieden, en het doet ons plezier te horen dat dit in uw geval goed is gelukt.
Nogmaals dank voor uw waardering, en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!
Energiewacht, Team Webcare

Tip: vooraf doorgeven: vloerbedekking afdekken ivm inloop van vuil

Is gewoon prima

Wat viel u in positieve zin op?

Goed dat er een stagiaire een leerplek heeft.

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw nuttige tip! We begrijpen dat het vooraf afdekken van vloerbedekking belangrijk is om inloop van vuil te voorkomen. We nemen dit graag mee in onze toekomstige werkprocessen om de klanttevredenheid verder te verhogen en de werkplek zo schoon mogelijk te houden.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar!
Energiewacht, Team Webcare

Alles liep vlot, netjes achter gelaten

Goede service

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw goede review!

vriendelijk, snelle levering, uitleg

vriendelijke behandeling

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw goede beoordeling!
Energiewacht, Team Webcare

Koester uw waardevolle personeel!
Deze mail kwam wel binnen op mijn telefoon maar niet op mijn computer en laptop. Begrijp ik niet. Het zij zo.

Vertrouwen dat ik goed werd geadviseerd

Wat viel u in positieve zin op?

Er waren twee monteurs: meester(M) en leerling (L).
Er waren twee monteurs: meester(M) en leerling (L).
M is zeer vakbekwaam, handig, netjes, to the point, rijke levenservaring, bereid om te lastige klusjes toch netjes te volbrengen. En had tijd om L te instrueren en bij de les te houden.
L zal een goede medewerker worden. Hij zal zijn vak leren, zoals ik kan inschatten.
Dus veel dank aan beide mannen!

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw prachtige en gedetailleerde feedback! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het werk van onze monteurs. We waarderen uw complimenten voor de vakbekwaamheid en toewijding van "meester" en het is geweldig dat u ook vertrouwen heeft in de ontwikkeling van "leerling". Het is voor ons belangrijk dat zowel het werk als de begeleiding met zorg en aandacht worden uitgevoerd.

Motoxcite

goede vriendelijke monteur

Wat viel u in positieve zin op?

goede monteur met een goed Humeur.

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!

Abbes

Concurrerende prijzen

Ik vond de wachtlijst lang en de prijs aan de hoge kant. Ik heb echter wel voor jullie gekozen omdat jullie regionaal werken

Het werkt naar behoren

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat een langere wachtlijst en een hogere prijs nadelen kunnen zijn, maar we waarderen het enorm dat u voor ons heeft gekozen. We streven ernaar om onze service en planning continu te verbeteren en hopen dat we uw keuze met onze kwaliteit en service hebben waargemaakt.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Jan Wessel

NVT

Goede informatie vooraf en zodoende de keuze gemaakt en laten installeren.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van da installateur en alles netjes achter gelaten.

Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

particulier

Na afloop stofzuigen is geen luxe. Dus gaat de volgende keer wel.

Prima montage.

!

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw eerlijke feedback en compliment over de montage. We begrijpen dat na afloop stofzuigen het werk nog net iets meer afmaakt. Uw opmerking nemen we mee om onze service te verbeteren. Fijn dat u verder tevreden bent.
Energiewacht, Team Webcare

Goede service en goede kwaliteit

Wat viel u in positieve zin op?

Goede monteur had er verstand van

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!