Factuur mailen naar klant ipv per post

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

O.a. Vanwege de goede service en omdat ik er zelf werk.

Wat viel u in positieve zin op?

Dit vind ik moeilijk te beantwoorden daar ik er zelf werk. Ik ben redelijk bevooroordeeld!

Geef wel aan wanneer de installatie plaats vind. Ik moest zelf informatie vragen wanneer ik de monteur kon verwachten. Verder heel goed afgehandeld.

De discussie over wel of geen warmtepomp werd snel opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Rust en vakmanschap van de monteur

Goede service

Vriendelijke professionele organisatie installateurs

Jan

Snelle levering en uitstekend en naar tevredenheid geplaatst

Wat viel u in positieve zin op?

Harde werkers. En keurig.

Wat viel u in positieve zin op?

Een offerte graag wat gespecificeerder in plaats van een enkel bedrag

het is zinloos om dezevraag te stellen. Ketel is 2dg.geleden geplaatst.
Dus nog totaal geen ervaring met deze ketel

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie was niet door energiewacht,maar door ingehuurd bedrijf.
Bedrijf was zeer vriendelijk,deskundig en bekwaam. Voor dit bedrijf een 9

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Goedemiddag
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunten ter harte.

Mentz

Is prima zo

Om de goeie service, klantvriendelijkheid en deskundige informatie.

Meedenken, informatie, vriendelijkheid

Uco Bauer

Doorgaan met het leveren van deze kwaliteit en service.

Ik had mijn vorige cv ketel ook van Energiewacht gekocht. Het viel me toen al op dat de heldere afspraken ook altijd werden nagekomen. Ik vind dat gewoon prettig.

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie, inclusief onvoorziene werkzaamheden, was in 2,5 uur klaar. De oude ketel en het verpakkingsmateriaal lag toen ook al in de bus.

Voor vervanging van de rookkanalen boven moest ik voor de tijd de houten ommanteling zelf verwijderen. Na vervanging bleken de rookkanalen verder naar voren te staan zodat de ommanteling niet meer... Voor vervanging van de rookkanalen boven moest ik voor de tijd de houten ommanteling zelf verwijderen. Na vervanging bleken de rookkanalen verder naar voren te staan zodat de ommanteling niet meer paste….

Zover alles ok

Vriendelijkheid

Goed geregeld allemaal.

Wat viel u in positieve zin op?

Alle tijd voor een goede uitleg.