D

Niet

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Betrouwbaarheid leverancier

Vriendelijkheid monteurs

Zorg dat er adequaat en snel gehandeld kan worden. Het is veel te bureaucratisch.

Levertijd is extreem lang, terwijl ik mijn verzoek in de zomer indiende. Voordat er een adviseur komt, moet dat 7 weken duren en daarna nog minimaal 8-10 weken wachten op installatie!

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid klantenservice die ook gewoon adviseerde om een installatiebedrijf te zoeken die sneller zou kunnen handelen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Helaas kunnen wij niet aan uw verwachtingen voldoen. I.v.m. grote drukte kan het langer duren voordat er een afspraak kan worden gemaakt. Reden ook waarom wij klanten die... Dank u wel voor uw reactie. Helaas kunnen wij niet aan uw verwachtingen voldoen. I.v.m. grote drukte kan het langer duren voordat er een afspraak kan worden gemaakt. Reden ook waarom wij klanten die te maken hebben met spoed wel eens door moeten verwijzen naar een andere leverancier.

Nette monteur

Goeie uitleg

Jule

Zuiniger

Heel professioneel

Deskundig advies

Wat viel u in positieve zin op?

De cv ketel moet nog geplaatst worden, kan nog geen goede antwoorden geven

Enquête later toesturen. alleen de vertegenwoordiger ia nog maar geweest. kan zo geen goed oordeel geven.

ketel is nog niet geïnstalleerd dus mening is beperkt.

vriendelijke vertegenwoordiger.

Je wordt door energiewacht goed geholpen

Goede uitleg

Betrouwbaar

betrouwbaarheid

Contact houden met de installateur bij wijziging van de uitvoeringsdatum.

alles in één hand. voelt gewoon goed

de klus was snel gedaan