nvt

CV is nog niet geinstalleerd, alleen adviesgesprek gehad

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Positief gesprek en snelle reactie.

Wat viel u in positieve zin op?

Gesprek was goed. Installatie moet nog, dus afwachten

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Onze excuses dat we te snel zijn met het geven van een review.

Roelof

Als je aangeeft dat je iets als spoed gaat behandelen, dan verwacht ik dat er de volgende dag geleverd gaat worden. Niet dat je een weekend moet wachten voordat je weet waar je aan toe bent.

Bestelling geannuleerd. Je laat toch een gezin met een baby geen 2,5 week in de kou zitten. Andere partij gevonden die binnen 2 dagen kon installeren. Voor mij nooit meer de Energiewacht. Zoek... Bestelling geannuleerd. Je laat toch een gezin met een baby geen 2,5 week in de kou zitten. Andere partij gevonden die binnen 2 dagen kon installeren. Voor mij nooit meer de Energiewacht. Zoek gewoon een lokale installateur.

Niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Helaas hadden we te maken met onvoorziene omstandigheden. Dit is natuurlijk... Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Helaas hadden we te maken met onvoorziene omstandigheden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak.

Bergman

Ga zo door

Perfect geregeld van aanbod tot montage

Nette montage

Zorg dat de monteurs die langsgaan bij de klanten correcte informatie hebben. De voorrijkosten waren door de monteur veel lager ingeschat en de levertijd zou tussen de twee en vier weken zijn en... Zorg dat de monteurs die langsgaan bij de klanten correcte informatie hebben. De voorrijkosten waren door de monteur veel lager ingeschat en de levertijd zou tussen de twee en vier weken zijn en blijkt 2 maanden

Lijkt een prima bedrijf

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg en mogelijke issues die we met onze oude CV zouden kunnen krijgen wanneer we geen nieuwe zouden nemen voor de komende winter

H.Poelsma

Betrouwbaar en goede informatie en service.

Wat viel u in positieve zin op?

Kreeg extra informatie wat erg nuttig was.

niets

Lazoe

Geen ga zo door

Goede uitleg goede service goed geïnstalleerd 👍🏼

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ging prima vlot en vriendelijk

Tineke Wolters

Goed geregeld en aardige monteur

Vriendelijk en netjes

Huininga

Komen gemaakte afspraken na

Goede monteur installatie

Ga zo verder goede levering fijne installateur en goede service

Goede kwaliteit

Fijne installateur