Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Wat viel u in positieve zin op?

Prima voorlichting. Prettige mensen.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze hadden plezier in hun werk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel woongenot van de nieuwe ketel.

Slecht kontakt na het niet plaatsen van de ketel

Op dit moment geen aanbeveling
Op dit moment geen aanbeveling
Na goed advies een mooie offerte, afspraak gemaakt voor installatie , ketel gedeeltelijk gedemonteerd en toen heeft de monteur na overleg met zijn chef besloten dat de ketel niet geplaatst mag worden.
dit is twee week geleden en nog niets weer gehoord

vriendelijke moteur

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Echt heel erg vervelend dat uw afspraak mbt het plaatsen van de nieuwe CV-ketel niet op de geplande datum door kon gaan. Er is helaas een misverstand ontstaan.... Hartelijk dank voor uw beoordeling. Echt heel erg vervelend dat uw afspraak mbt het plaatsen van de nieuwe CV-ketel niet op de geplande datum door kon gaan. Er is helaas een misverstand ontstaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Er wordt contact met u opgenomen.

J.M. (Hans) Damhuis

Goede merk CV-ketels. En vooral: installatie netjes, helemaal afgemaakt totdat alles ok is en werkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie monteurs vakkundig en vriendelijk.

E. Huizing

Zo door gaan

duidelijke uitleg envergelijkingen met andere cv ketels

Wat viel u in positieve zin op?

dat de monteur plezier aan zijn werk had en indien ik vragen had dit duidelijk theoretich en fysiek liet zien

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van uw review. Wij stellen uw positieve reactie uiteraard zeer op prijs.
Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

rood

Goede afspraken

Wat viel u in positieve zin op?

Goede afspraken en op tijd

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte.

Geen tips

Omdat wij heel tevreden zijn

Vakmanschap van de monteur

Kennis van monteurs

Zanbelt

Goede eerste indruk

Wat viel u in positieve zin op?

Hij heeft rustig alles geïnstalleerd.