Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Wat viel u in positieve zin op?
Prima voorlichting. Prettige mensen.
Ze hadden plezier in hun werk
Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel woongenot van de nieuwe ketel.
Op dit moment geen aanbeveling
Na goed advies een mooie offerte, afspraak gemaakt voor installatie , ketel gedeeltelijk gedemonteerd en toen heeft de monteur na overleg met zijn chef besloten...
vriendelijke moteur
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Echt heel erg vervelend dat uw afspraak mbt het plaatsen van de nieuwe CV-ketel niet op de geplande datum door kon gaan. Er is helaas een misverstand ontstaan....
Goede merk CV-ketels. En vooral: installatie netjes, helemaal afgemaakt totdat alles ok is en werkt.
Installatie monteurs vakkundig en vriendelijk.
duidelijke uitleg envergelijkingen met andere cv ketels
dat de monteur plezier aan zijn werk had en indien ik vragen had dit duidelijk theoretich en fysiek liet zien
Bedankt voor het invullen van uw review. Wij stellen uw positieve reactie uiteraard zeer op prijs.
Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.
Goede afspraken
Goede afspraken en op tijd
Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte.
Omdat wij heel tevreden zijn
Vakmanschap van de monteur
Goede service
Uitstraling
Nvt
Kennis van monteurs
Goede eerste indruk
Hij heeft rustig alles geïnstalleerd.