Weet niet

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Weet ik niet

Vlotte werkwijze

Afspraken nakomen. En niet weer onderasn lijst weernkomen. Totaal klantonvriendelijk

Geen cv ketel gekregen. Plan van adviseur kan niet ondanks camerainspectie

Niks

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat ontzettend jammer om te lezen dat het contact niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor dit ongemak, dit had niet mogen gebeuren. Er wordt contact met... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat ontzettend jammer om te lezen dat het contact niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor dit ongemak, dit had niet mogen gebeuren. Er wordt contact met u opgenomen.

H.Blaauw

Goed kijken wat je doet , en het dak indexeerde staat achterlaten zoals je het aantrof

Schade aan het dak

Niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie meneer Blaauw. Vervelend dat er schade is ontstaan. In overleg met u zou u er melding van maken indien er schade zou zijn ontstaan. Helaas hebben wij geen reactie van uw... Dank u wel voor uw reactie meneer Blaauw. Vervelend dat er schade is ontstaan. In overleg met u zou u er melding van maken indien er schade zou zijn ontstaan. Helaas hebben wij geen reactie van uw kant ontvangen. Er wordt contact met u opgenomen.

Geen, helemaal tevreden!

Prima voorlichting en service

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke deskundige monteur, nette installatie

Morshuis

Prima service en installatie

Henk jipping

Op deze wijze doorgaan

Goede adviezen en alles precies vlgs afspraak

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap bij installatie van de cv ketel

Vakkundig personeel

A.O.W. Pensioen

Geen prima bedrijf.

Duidelijke uitleg en in gezamenlijk overleg een juiste keuze gemaakt.

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg na installatie. En de hele vlotte afhandeling van de 1ste storing van de cv binnen 4 dagen.

Zo door gaan

Vriendelijke medewerkers
Leveren goed werk en nrtjes

Ervaring

Zo doorgaan👍

ik zie geen reden waarom niet voor energiewacht

Wat viel u in positieve zin op?

goed geinstalleerd en heel vriendelijk personeel