Bruinink

Kleine stofzuiger mee voor het boorwerk,effe na het boren snel alle stofresten opzuigen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede uitleg

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur vriendelijk,komt op tijd,goede uitleg,neemt het oude toestel mee

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw suggestie! We waarderen het dat u meedenkt en zullen uw tip over het meenemen van een kleine stofzuiger zeker meenemen om onze service nog netter te maken.
Energiewacht, Team Webcare

We hebben een viertal jaren terug ook zonnepanelen laten zetten door Energiewacht en kregen daarbij de solisapp geïnstalleerd... Deze werkte echter na een paar jaar niet meer... Hebben meerdere... We hebben een viertal jaren terug ook zonnepanelen laten zetten door Energiewacht en kregen daarbij de solisapp geïnstalleerd... Deze werkte echter na een paar jaar niet meer... Hebben meerdere malen contact gehad omdat we de nieuwe app niet geïnstalleerd kregen, maar daar konden jullie ons geen advies geven. Zouden teruggebeld worden en wachten nog steeds op een oplossing daarover. Dat valt me wel enorm tegen. Daarom minder sterren op de service en afspraken. Dat geldt dus niet voor de installatie van de cv ketel!

Prima service

Nette installateur. Vriendelijk.

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw bericht en uw eerlijke feedback. We vinden het vervelend om te horen dat de situatie rondom de Solis-app nog steeds niet is opgelost. We willen graag zo snel mogelijk kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Zou u ons uw contactgegevens (postcode en huisnummer) kunnen mailen? Dit kan naar webcare@energiewacht.nl.

van der Wende

betrouwbare ketel en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?

Instalteurs en service medewerkers zeer klant gericht.

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw fijne feedback! We zijn blij dat u onze installateurs en servicemedewerkers als klantgericht hebt ervaren. Dit is precies wat we willen bereiken: een service waarin de klant altijd centraal staat.

Gewoon zo doorgaan!

Goede voorlichting en monteurs die netjes werken.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles volgens planning verlopen.

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de voorlichting en het nette werk van onze monteurs. Dit is precies het niveau van service dat we altijd willen bieden.

Rob hendricksen

Goede service

Netjes gewerkt

Beste Rob,
Dank u wel voor uw positieve feedback!

Blijf zo doorgaan

Goed advies gehad

De sterren zeggen genoeg

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. We zullen zeker ons best doen om dit niveau vast te houden.

zuinige ketel

netjes gewerkt

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review!

Elly van Haasteren

Goede voorlichting kundige mensen

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ging naar wens, vriendelijk en keurige mensen.

Beste mevrouw van Haasteren,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Ga zo door!

Heb hier goede ervaringen mee.

n.v.t.

Beste heer/mevrouw,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

Telefonische bereikbaarheid verbeteren en reageren op mailvragen!!

nieuw geïnstalleerde ketel is verzorgd nadat het contactuele onderhoud aan de oude ketel is uitgevoerd. Dit op advies van de monteur. Installatie is zeer snel geregeld en uitgevoerd. Monteurs zijn... nieuw geïnstalleerde ketel is verzorgd nadat het contactuele onderhoud aan de oude ketel is uitgevoerd. Dit op advies van de monteur. Installatie is zeer snel geregeld en uitgevoerd. Monteurs zijn vriendelijk en deskundig.
Communicatie via telefoon en mail met de organisatie is echter slecht. Komt in de wacht c.q. verbinding wordt verbroken als je telefonisch contact zoekt. Op verstuurde mails wordt niet gereageerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Opdracht tot vervanging en installatie was snel geregeld.

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en voor de positieve woorden over de installatie van uw nieuwe ketel en de deskundigheid van onze monteurs. Het is fijn om te horen dat de installatie snel en naar tevredenheid is uitgevoerd.
Wij willen echter ook onze excuses aanbieden voor de problemen die u heeft ervaren met onze telefonische en e-mailcommunicatie. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten, en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest. Wij nemen dit probleem zeer serieus en zullen dit intern bespreken om te zorgen dat onze communicatie voortaan sneller en efficiënter verloopt.
Nogmaals bedankt voor uw begrip en uw feedback, en onze excuses voor het ongemak.