Terugbellen als je dat belooft

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Tevreden over de installatie maar ontevreden over de afhandeling als je na installatie belt dat er iets niet goed is. Zou teruggebeld worden en dat is nog niet gebeurd

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne adviseur met verstand van zaken en idem monteur

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw beoordeling dat u tevreden bent over de installatie. U geeft echter ook aan dat de afhandeling niet goed is gegaan. We hebben dit intern teruggekoppeld en er wordt contact met... Hartelijk dank voor uw beoordeling dat u tevreden bent over de installatie. U geeft echter ook aan dat de afhandeling niet goed is gegaan. We hebben dit intern teruggekoppeld en er wordt contact met u opgenomen.

Prijs kwaliteit verhouding

Werkte netjes

Informeer de klant goed en volledig, als een medewerken niet functioneert hoeft de klant daar niet de dupe van te worden, Er had proactief gehandeld kunnen worden door Energiewacht.

Ik ben volledig verkeerd geinformeerd en wacht nu op afhandeling klacht

De bekwaamheid v installateurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. De klacht is door ons in behandeling genomen en er wordt met u contact opgenomen.

Geen, niet nodig

Goede voorlichting

Zeer deskundig personeel

van Werkhoven

Advies en levering in een hand

Nette werkwijze

Eerlijk advies vooraf ontvangen en uitvoering was ook perfect.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap. Jonge monteurs (een inlener), die beide vakkundig het werk hebben verricht.

Geen tip. Sorry.

Man is langs geweest voor offerte. Opdatum dat wij konden.

Geen tip. Sorry.

Man is langs geweest voor offerte. Opdatum dat wij konden.

Energiewacht heeft een afspraak gemaakt dat wij niet konden. Op gebelt naar de panner. Afspraak is verzet. Op de datum dat wij ook konden.

Dus alles is in overleg gegaan.

Dat is top.
Dit valt onder goede services.

Goede service, onze monteur was leuk en aardig. Hij was vrij om alle vragen te beantwoorden.

Alles is positief.
Ik weet geen negatieve dingen te benoemen.
Anders had ik dat wel geschreven.

We hadden daar voor een lease ketel. We wisten wat we konden verwachten. Alles is positief.
Ik weet geen negatieve dingen te benoemen.
Anders had ik dat wel geschreven.

We hadden daar voor een lease ketel. We wisten wat we konden verwachten.

We zijn bij jullie gekomen omdat de prijs van de cv ketel in de richtprijs van de ander was. En jullie doen ook aan dag en nacht service. Dat was ook onze eis.

Dick Wegen

Geen tips, volgens mij gat het prima zo.

Prima afhandeling

Ze werken erg netjes

Knoppers

Nvt

goede service

Wat viel u in positieve zin op?

voor uitleg alle tijd . klant vriendelijk

Sjoerd Hooyman

X

Zeer tevreden over installatie en het netjes achterlaten

Nette manier van werken