Nou dit is de laatste x dat ik een ketel bij jullie koop monteur die bij mij is geweest was wel heel brutaal en heeft mijn koper meegenomen terwijl ik had gezegd dat dat van mij is

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Monteur was heel brutaal bij mij thuis

Die was er niet

Goedemorgen
Bedankt voor het plaatsen van uw review
er zal nog contact met u worden opgenomen.

Als blijkt dat een plaatsing niet kan, neem dan niet op het allerlaatste moment daarover contact op.

Energiewacht is een grote partij met een goed reputatie

De persoonlijke aanpak

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat als een afspraak niet door kan gaan dit heel erg vervelend is. Helemaal als dit op een laatste moment gebeurd. Helaas was dit door overmacht niet... Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat als een afspraak niet door kan gaan dit heel erg vervelend is. Helemaal als dit op een laatste moment gebeurd. Helaas was dit door overmacht niet te voorkomen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

De Klus afmaken. D.w.z. De nu loze oude drukvat leiding weghalen, De Pijpbeugel fatsoenlijk vastzetten en doorvoer plaat door een niet doorgezaagd exemplaar vervangen.

Slechte Afwerking / Afmontage - Niet professioneel

De ketel zelf

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over meerdere punten, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen dit intern terugkoppelen en nog contact met u opnemen. Onze... Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over meerdere punten, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen dit intern terugkoppelen en nog contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Janssen

Nvt

Betrouwbaar

Vriendelijkheid van de monteur

Mevr.Leurink

Beter communiceren bij gemaakte afspraken en die nakomen.

Veel ervaring met cv ketels

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren behulpzaam en deskundig, maar de mensen die geen monteurs waren en bij klusjes moesten doen daar mankeerde nog wel wat aan.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw reactie meneer/mevrouw Leurink. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de behulpzaamheid en deskundigheid van de levering en installatie. U noemt ook een aantal verbeterpunten. We... Bedankt voor uw reactie meneer/mevrouw Leurink. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de behulpzaamheid en deskundigheid van de levering en installatie. U noemt ook een aantal verbeterpunten. We zullen dit intern terugkoppelen ter verbetering van de service.
Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv ketel.

H Rodermond

Zo doorgaan.⁸

Perfecte plaatsing. Kennis van zaken. Goede uitleg.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk. Alles keurig opgeruimd na plaatsing.

Jürgen

Goede kwaliteit en uitstekende service

Duidelijk heid

Leg het verschil tussen de verschillende abonnementen uit.

Onze ervaring met Energiewacht is goed

Gezellig gesprek, goede uitleg

Sjabbe Drijfhout