Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

goede service

goede service

Wiesje Elsinga

Zo komen langs om in te meten

kundige mensen

Niets

Betrouwbaar

Ging zoals afgesproken

Voordat de voorlichter van Energiewacht met het voorstel kwam welk merk en type CV-ketel te installeren had ik zelf al via verschillende wegen advies ingewonnen. Mijn ingewonnen informatie en het... Voordat de voorlichter van Energiewacht met het voorstel kwam welk merk en type CV-ketel te installeren had ik zelf al via verschillende wegen advies ingewonnen. Mijn ingewonnen informatie en het advies van de voorlichter kwamen overeen.

Nakomen van gemaakte afspraken

Zeilstra

Goede service

Betrouwbaar

alles volgens afspraak. Goede, fijne monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

nette fijne monteurs, strenge controles enz

Zo doorgaan

Zeer vriendelijk o doorgaan

De afspraak was tussen 9:00 en 10:00 uur echter kwamen de monteurs pas rond de middag 12:15 uur, betere afspraken maken met de monteurs zou wel handig zijn.

zeer betrouwbaar, komt afspraken na, betaalbaar

nvt

Deskundige installatie

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer tevreden over de installatie door de monteur.

Anschütz

Voor zover nodig: goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Goede, correcte houding medewerkers. Snel en accuraat werken.