Zorg dat je meer van zulke medewerkers krijgt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Alleen jammer dat ketel volgende dag al stuk ging. 3wegklepmotor toen vervangen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en kennis bij aankoop en installatie

Als mensen bellen voor informatie schuif niet alles naar een ander,en wees eerlijk

energie wacht reageerd moeilijk op vragen

niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Helaas kunnen wij het niet voor u nakijken omdat wij geen (recente)... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Helaas kunnen wij het niet voor u nakijken omdat wij geen (recente) klantgegevens van u hebben.

Voorlichting over het gasloos stoken in de toekomst

goede service, goede monteurs en goede ketel

Wat viel u in positieve zin op?

De professionaliteit en correctheid van de monteurs

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Energiewacht staat tot uw beschikking met betrekking tot informatie over gasloos stoken alsmede voor een persoonlijk energiebesparingsadvies voor uw huis. Hiervoor... Dank u wel voor uw reactie. Energiewacht staat tot uw beschikking met betrekking tot informatie over gasloos stoken alsmede voor een persoonlijk energiebesparingsadvies voor uw huis. Hiervoor verwijzen u naar onze site.

Vriendelijker telefooncontact

Niet met alles tevreden

Verschillende dingen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Wat vervelend dat het telefoongesprek niet naar wens is verlopen. Wij hebben klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij zullen dit intern doorgeven. Onze excuses

Ook een veld maken voor de mogelijk minder positieve dingen. Drie dingen bij mij: één t-stuk lekte na montage. De afvoer voor wasmachine en droger is zonder overleg erg onhandig geplaatst waardoor... Ook een veld maken voor de mogelijk minder positieve dingen. Drie dingen bij mij: één t-stuk lekte na montage. De afvoer voor wasmachine en droger is zonder overleg erg onhandig geplaatst waardoor de trapleuning nu niet meer goed vast zit (ze hadden de afvoer 2 cm hoger moeten plaatsen) en de afvoer onder de cv kan nu geen verdeler in voor droger en WM zonder de pijp af te zagen of te verleggen. Overleg gewoon even als je ziet dat er 2 apparaten naast staan waarvan ik verteld heb dat ze daarop aangesloten moeten worden. Daardoor viel de prijs/kwaliteit mij tegen. Nogmaals: ik ben echt super tevreden met de korte termijn waarop het kon en de werking van de cv en thermostaat nu maar het is wel een haastklus gebleken voor de monteurs. Ook qua rommel die was achtergelaten van de dakisolatie.

Snelle planning, goed onderhoud, wel prijzig.

Wat viel u in positieve zin op?

Niks anders dan was rondgekomen. Fijn dat het op korte termijn kon gebeuren.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is geweest. Er wordt contact met u opgenomen.

A. Glanemann

Alles prima

Goode Service und afspraak

Sehr freundlicher Monteur, gute Kenntnis und saubere schnelle Arbeit

nette montage

snelle levering

Johan Stukker

Zo blijven

Keurig aan de levertijd gehouden en correcte behandeling zowel tel als per email

Zeer goede monteur

Er wordt netjes gewerkt en de communicatie is prima.

Wat viel u in positieve zin op?

Communicatie en er werd netjes gewerkt.

Leg iets meer uit over de thermostaat . Er zit geen boekje bij . Ik moest t maar op internet opzoeken dat vind ik geen service

goede service

vakmanschap

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw feedback. Het is inderdaad geen standaard service meer dat u een handleiding ontvangt bij de installatie van de thermostaat. Deze zijn wel standaard online te vinden. Of u kunt... Dank u wel voor uw feedback. Het is inderdaad geen standaard service meer dat u een handleiding ontvangt bij de installatie van de thermostaat. Deze zijn wel standaard online te vinden. Of u kunt contact opnemen met de leverancier c.q. fabrikant.