28 mei 2024 voorlichting gehad van een adviseur van Energiewacht.
29 mei (een dag later) beslissing genomen over de nieuwe ketel.
3 juni ketel geplaatst door HDI uit Oosterwolde in...
28 mei 2024 voorlichting gehad van een adviseur van Energiewacht.
29 mei (een dag later) beslissing genomen over de nieuwe ketel.
3 juni ketel geplaatst door HDI uit Oosterwolde in opdracht van Energiewacht. Een nieuwe ketel, maar geen nieuwe afvoer. De oude afvoer was nog goed werd mij verteld.......
7 juni de windveren van mijn huis schoongemaakt. Ik zag toen tijdens het schoonmaken de oude afvoer met een daarbij behorende ronde flexibele kunststof afdekplaat, die gescheurd was. De hele plaat was gaar/vergaan.
7 juni contact opgenomen met de adviseur. Die was furieus, omdat HDI de opdracht had gekregen om alles te vernieuwen, dus ook de 18 jaar oude afvoer. Hij zou contact opnemen met HDI.
10 juni zou HDI komen. HDI kwam niet!!!
21 juni contact met adviseur, omdat HDI er nog niet geweest was.
5 juli werd de oude afvoer vernieuwd. 2 mannen moesten buiten en binnen werken. Toen het klaar was zaten wij met een supersmerige hal, trap en overloop en vliering. Vieze zwarte vlekken in de vloerbedekking. Een halve dag bezig geweest om het schoon te maken. Verder is er een foto van de ketel gemaakt ivm een deuk aan de linkerzijde van de ketel. Ik had HDI eerder al in kennis gesteld daarover. De man, die ik sprak, vertelde mij toen, dat het vermoedelijk vervoersschade was. Intergas verpakt de nieuwe ketels namelijk heel summier.
9 augustus heeft de adviseur, de persoon, die de zaak moest afhandelen, gevraagd het probleem op te lossen. Ik kreeg een mailtje in cc.
15 augustus mailde die medewerker, dat de zaak in behandeling was.
4 september een herinnering over de betaling incl. incassokosten. Die afdeling gebeld en alles uitgelegd. Uitstel gekregen tot eind oktober 2024. Zij zouden de behandelende collega mailen. De persoon, die ik eerst aan de telefoon kreeg, zou de behandelende collega ook mailen. Als het goed is, heeft die persoon dus 2 interne mailtjes gehad. Verder heb ik hem nog mijn telefoonnummer gegeven. Dan zou hij mij kunnen bellen. Een telefoonnummer van die persoon konden/mochten ze mij niet geven.
Tot op de dag van vandaag geen bericht van Energiewacht en dat frustreert mij enorm. Zelf had ik het graag binnen en paar dagen willen oplossen , dan had ik betaald en had ik geen herinneringen over de betaling gekregen. Verder wil ik geen beschadigde combiketel. Het betreft de kast, maar het zou binnen ook beschadigd kunnen zijn????? Bovendien koop je ook geen nieuwe auto met een deuk erin. Vr. Gr. Bert Werkman 0611096422.
Alles bij elkaar gezien: niets!!!!