Verbetering in de communicatie

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Slordige installatie

eigenlijk niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat niet alles naar wens is. Wij nemen uw verbeterpunten ter harte.

Venneman

Vergeet de cashback actie niet

Goede ervaring, betrouwbaar maar bij het laatste advies niet geheel compleet. De cashback actie vergeten te noemen €100!!!

Wat viel u in positieve zin op?

Mogelijkheid om snel en advies gesprek te krijgen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Ik wens jullie succes verder

Al jaren ben ik lid van, door ervaring

Goed waardering voor klant

Aalderson

Niets

Fantastisch gewerkt hele nette monteurs

Nette monteurs

Doorgaan zo.

Goed,snel en keurig geleverd

Kennis van zaken.

Hesselink

Misschien iets meer communicatie tussen akkoord op contract en levering

Netjes gewerkt

Ga zo door

Goede service en snelle behandeling

Snelle montage

Gep de Bruin

Zo niet te bedenken

wel aanbevelen omdat service en snelheid zeer goed zijn

op tijd ,snel handelen.

Gewoon zo doorgaan

Betrouwbaar Vakkundig

Alleen positief

Geen.

De cv-ketel is keurig vervangen.

Wat viel u in positieve zin op?

De installateurs hebben keihard gewerkt.