Afspraak nakomen , en meer kwaliteit leveren

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Komen NIET op de afgesproken tijd, moest achter jullie aan bellen waar jullie bleven!En nu lekkage aan koppeling aan NIEUWE cv ketel, niet goed bijgevuld allemaal lucht in de leidingen en of ik even... Komen NIET op de afgesproken tijd, moest achter jullie aan bellen waar jullie bleven!En nu lekkage aan koppeling aan NIEUWE cv ketel, niet goed bijgevuld allemaal lucht in de leidingen en of ik even de storingsdienst wil bellen , om een afspraak te maken voor de lekkage .dus nee , ik beveel jullie niet aan mijn familie of vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

De cv ketel zelf, daar ben ik blij mee , buiten de lekkage om dan, moet maar weer morgrn bellen voor een afspraak voor de lekkage had niet gehoeven

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uit onze gegevens blijkt dat op de aangegeven tijd niemand aanwezig was om te ontluchten. Vervelend voor u dat u... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uit onze gegevens blijkt dat op de aangegeven tijd niemand aanwezig was om te ontluchten. Vervelend voor u dat u opnieuw moest bellen maar ' s avonds worden er alleen spoedstoringen uitgevoerd. Ik zie dat u momenteel een nieuwe afspraak heeft staan voor een storing.

De monteurs kunnen als ze doorwerken wel 2 ketels p/ dag installeren

Geen mening

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteurs zeer langzaam werken

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over de snelheid waarmee onze monteurs hun werk hebben uitgevoerd. Wij werken bij voorkeur niet zo snel mogelijk, maar zorgvuldig en... Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over de snelheid waarmee onze monteurs hun werk hebben uitgevoerd. Wij werken bij voorkeur niet zo snel mogelijk, maar zorgvuldig en accuraat. Dat is ook wat de klant van ons mag en kan verwachten,

Na de installatie contoleren of het goed is geïnstalleerd

Review van de ketel is veel belovend. Dat was het van de oude ook, maar helaas veel onderdelen zijn vervangen.

Wat viel u in positieve zin op?

Voor zover ik kan bekijken een goede installateur die vlot werkt

Zijlstra

Top geholpen met keus en zeer bekwaam persoon van Klinkhamer kwam hem inbouwen.

Zeer bekwame monteur

Gerrits

Prijs kwaliteit

Eerlijk

Zwiers

Geen onervaren monteur sturen.zei dat hij de oude ketel niet kon maken maar toen hij wegging dee hij het weer .wel een ieuwe gekocht omdat oude 19 jaar oud was.

Installeren en onderhouden

Niks

Snel en vakundig

Nette jongens

Regensburger

De klantenservice/planning was lastig te bereiken en verwezen ook naar elkaar voor informatie tijdens telefonisch contact.
Echter is dit mbv de verkoper die hier thuis geweest is snel opgelost....
Echter is dit mbv de verkoper die hier thuis geweest is snel opgelost. En vervolgens is het meer dan goed gemaakt door de kundigheid van de .monteurs

Erg tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren erg kundig en netjes. Zeer uitgebreide uitleg

A.A. Jager

Geef vooraf aan dat een ander bedrijf komt installeren

wel aanbevelen , verkoper met kennis en fysieke controle en overleg mogelijk

Wat viel u in positieve zin op?

monteur met ervaring en harde werker