Meer tijd aan installateur toekennen voor uitleg en installatie thermostaat

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Prima oriëntatie en aanschaf proces, goede timing en levering

Netjes gemonteerd en afgewerkt

snelle offerte, prijs kwaliteit in orde, snel antwoord, deskundig personeel

Wat viel u in positieve zin op?

ook nog een kwaliteitscontrole gehad paar weken na de installatie. Kwaliteit staat dus hoog in het vaandel van Energiewacht.

Als je werk aanneemt voer het ook zelf uit. En kom te plekke de opname doen.

Had gehoopt dat Energiewacht hem zelf zou plaatsen. En dat de opname ter plekke zou zijn omdat achteraf niet alles past/wil zo als bedacht is.

Wat viel u in positieve zin op?

Het voor traject was zo rond

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw review. I.v.m. capaciteitsproblemen en om extra wachttijden te voorkomen wordt installatiewerk ook wel uitbesteedt, Na installatiewerk, ook die door ons zelf uitgevoerd, vindt... Dank u wel voor uw review. I.v.m. capaciteitsproblemen en om extra wachttijden te voorkomen wordt installatiewerk ook wel uitbesteedt, Na installatiewerk, ook die door ons zelf uitgevoerd, vindt een controle plaats. Er staat met u een afspraak voor deze keuring gepland.

Niet te veel praten over Intergas door verkoper.
Niet te veel praten over Intergas door verkoper.
Uitbesteding montage was slecht. Installateur heeft te snel moeten werken. Hij had een andere klus en daardoor onvoldoende tijd. Nu lekkage aan expansie vat, scheve gas leiding en hij heeft de kabel van onze omvormer doorgeknipt, waardoor we geen zonne-energie meer hebben!!!!!!! Ook werkte de man extreem smerig. Smerige voetsporen door het huis en de kast waar de cv ketel in stond was zo smerig dat ik een uur heb moeten schoonmaken.

Montage was onvoldoende

Kennis

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen dat uw verwachtingen niet naar wens zijn verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Er wordt contact met u opgenomen.

Broekmann

Geen zeer tevreden

Wel

Goede kwaliteit en goed uitleg medewerker energiewacht

Goede uitleg
Vakkundige medewerkers

Iets meer persoonlijke uitleg na instaleren.

Netjes geinstalleerd.

Netjes Opgeleverd.

Goedemorgen
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt mee.

alex teuben

Schoon achter laten ( nog allemaal boorsel van steen ) maar verder geen op of aanmerkingen

word goed geholpen als er urgentie is . cv ketel afgekeurd lekkage en koolmonoxide lekkage werd spoed achter gezet door monteur die het had geconstateerd

Wat viel u in positieve zin op?

klantvriendlijkheid , eindplaatje was goed zag er netjes geinstalleerd uit

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw reactie. U geeft hierin aan dat de monteur sporen van boordsel heeft achter gelaten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij vinden het erg vervelend dat u hiervan overlast heeft... Bedankt voor uw reactie. U geeft hierin aan dat de monteur sporen van boordsel heeft achter gelaten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij vinden het erg vervelend dat u hiervan overlast heeft ondervonden. Wij koppelen dit intern terug naar de betreffende vestiging. Onze excuses voor het ongemak.

W.v.d.Hulst

Kortere wachttijden voor instsalatie

Bekend en groot bedrijf

Goed geïnstalleerd

Nvt

Installateur kort voor de afspraak afgezegd vanwege een dubbele afspraak die hij had, terwijl de afspraak al een hele poos geleden is gemaakt.

Nvt

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Vervelend dat de afspraak is geannuleerd i.v.m. een dubbele afspraak. Onze excuses voor het ongemak.

Ingehuurd personeel (Langendonk) beter instrueren en klantvriendelijkheid verbeteren

Alles-in-1 pakket en overtuigende toelichting

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat de installatie niet naar verwachting is gelopen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor het... Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat de installatie niet naar verwachting is gelopen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor het ongemak. Uw klacht is intern opgepakt en met u besproken en afgehandeld. Mocht u desondanks nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.