Loonstra

Ga zo door

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

service staat voorop

Wat viel u in positieve zin op?

mee denkenken met de klant

Beste,
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je onze focus op service waardeert.

De planning goed controleren

Beste prijs voor een goede cv ketel

Wat viel u in positieve zin op?

De plaatsing verliep netjes zonder rommel

Beste,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de kwaliteit van de cv-ketel.

Gerard J.Dammer

?

Nooit echte problemen gehad nu en in het verleden

Wat viel u in positieve zin op?

Goede voorlichting en netheid bij het installeren

Beste,
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze voorlichting en de nette installatie.

Nanda Alstede-Schols

Het is misschien aan te raden uw monteur(s) de opdracht te geven om alles netjes achter te laten en niet, zoals in mijn geval, een smerige badkamer achter te laten. De monteur liet hier een vulslang... Het is misschien aan te raden uw monteur(s) de opdracht te geven om alles netjes achter te laten en niet, zoals in mijn geval, een smerige badkamer achter te laten. De monteur liet hier een vulslang achter en verzuimde mijn, door hem afgekoppelde, vulslang weer te bevestigen .... Resultaat: een waterballet toen ik deze nodig had. Wat ik met de achtergebleven vulslang moet, is mij een raadsel.

altijd goede ervaringen gehad met Energiewacht

Wat viel u in positieve zin op?

alles verliep probleemloos en snel.

Geachte mevrouw Alstede-Schols,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het jammer te horen dat u niet tevreden bent over onze werkzaamheden. Wij kijken
graag na of we iets voor u kunnen...
Geachte mevrouw Alstede-Schols,
Bedankt voor uw review.
graag na of we iets voor u kunnen betekenen. Wij ontvangen graag uw verhaal met uw postcode en
huisnummer per e-mail, via webcare@energiewacht.nl. Alvast bedankt voor de medewerking.

Aloise

Ga zo door

Goede prijs/kwaliteit verhouding qua product, servicekosten en installatie. Bekwaam personeel. En denken ook mee met de installatie opties.

Wat viel u in positieve zin op?

De extra controle op de installatie van een medewerker. Hij kwam smiddags langs om te controleren of alles goed was aangesloten en geïnstalleerd door de medewerkers in de ochtend. Geeft een veilig... De extra controle op de installatie van een medewerker. Hij kwam smiddags langs om te controleren of alles goed was aangesloten en geïnstalleerd door de medewerkers in de ochtend. Geeft een veilig en goed gevoel.

Beste,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteitverhouding en onze service. We zijn blij dat onze extra controle voor een veilig en goed gevoel heeft gezorgd. Dat is precies waar we naar streven!
Energiewacht, team Webcare

Geef even door dat u de plaatsing laat doen door een onderaannemer

goed geholpen

weet niet

Beste,
Bedankt voor je review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.

Kuipers

Goede prijs, goede service, tevreden over de gene die hem opgehangen heeft.

Duidelijkheid, snelle service.

Beste,
Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat je de duidelijkheid en snelle service waardeert.

Jansje

Geen. Blijven die je bent.

Goede voorlichting; goed personeel. Keurig werk.

De gemotiveerde monteurs

Beste,
Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de voorlichting en het werk van onze gemotiveerde monteurs. We waarderen je feedback!
Met vriendelijke...

H.A.G Jansen

Is gewoon goed

Vriendelijk

Beste,
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid waardeert!

weet ik niet

vriendelijk