Heerkes

Meer duidelijkheid op de factuur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Alles prima

Wat viel u in positieve zin op?

Vooral de installateur wist van aanpakken en heeft kennis v zaken

Wel aan bevelen altijd goede relatie met energiewacht

Helemaal tevreden

Betere afstemming wat betreft leenonderdelen die terug gezonden worden en hiervan een factuur sturen
Dit was erg onduidelijk allemaal

service is goed

de dienstverlening

Goed nagaan welk bedrijf ze inhuren voor installatie. En dat de monteurs bekwaam zijn.

En bij vernemen schade zelf gelijk contact opnemen.

Voorkomt veel ergenis.

Moeilijk te beantwoorden. Tot nu toe 5. Installatie is niet goed gegaan. Schade aan muur door boren beginneling, die met monteur mee was, en super onzeker was. Er is nog geen contact opgenomen over... Moeilijk te beantwoorden. Tot nu toe 5. Installatie is niet goed gegaan. Schade aan muur door boren beginneling, die met monteur mee was, en super onzeker was. Er is nog geen contact opgenomen over schade herstel.

Hierdoor niet het vertrouwen dat montage goed gedaan is.

Daarnaast hangt kamerthermostaat niet recht en is boorgruis en klein afval niet opgeruimd. Ook wijkt het aantal bar op meter ketel en meter drukvat af. Beiden zijn te hoog. Hierover contact opgenomen was niet erg. Maar in boekje staat dat het wel gevolgen kan hebben. Wie is nu juist?

Zojuist klacht bij energiewachtgroep ingediend. Wordt teruggebeld. Op mijn vraag wanneer, deze week. Niet echt geruststellend.

Wat viel u in positieve zin op?

Bezoek en contact met vertegenwoordiger over offerte ketel

Ga zo niet met klanten om. Afspraak is afspraak. 1x gewoon 2,5 maand vergeten te plannen en geen enkele alarmbel bij u gaat rinkelen, na zelf gebeld te hebben weer 2 maand later een asfspraak... Ga zo niet met klanten om. Afspraak is afspraak. 1x gewoon 2,5 maand vergeten te plannen en geen enkele alarmbel bij u gaat rinkelen, na zelf gebeld te hebben weer 2 maand later een asfspraak gekregen en een uur voor installatie tijdstip, NB. om 06.23 uur smorgens vroeg, laten weten dat installatie niet doorgaat lijkt ook nergens naar.

In november een adviesgesprek gehad en besloten een nieuwe cv aan te schaffen, installatie in januaro 2023. Niets gehoord....gebeld en kreeg als antwoord ach meneer helemaal vergeten te plannen.... In november een adviesgesprek gehad en besloten een nieuwe cv aan te schaffen, installatie in januaro 2023. Niets gehoord....gebeld en kreeg als antwoord ach meneer helemaal vergeten te plannen. Plandatum nu 7 maart 2023 maar om 06.23 uur kreeg ik een berichtje dat het niet doorging wegens personeels te kort. Zo voldoet u 2x niet aan uw leveringsvoorwaarden en is mijn vertrouwen flink onder nul gedaald in u.

Niets !!

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat e.e.a. niet naar verwachting is verlopen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en wij bieden onze excuses aan voor het ongemak. We... Hartelijk dank voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat e.e.a. niet naar verwachting is verlopen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en wij bieden onze excuses aan voor het ongemak. We zullen dit intern terugkoppelen.

Iets meer uitleg na het installeren omtrent het vullen van de ketel. De stand van de waterdruk werd binnen een uur veel lager aangegeven. Schijnt na het installeren bij nieuwe ketels wel eens voor... Iets meer uitleg na het installeren omtrent het vullen van de ketel. De stand van de waterdruk werd binnen een uur veel lager aangegeven. Schijnt na het installeren bij nieuwe ketels wel eens voor te komen. Wat dan te doen?

tevreden

Vriendelijkheid en professionaliteit

mevrouw J.A. van Praag-Knuttel

Zou het niet weten !!

Omdat dit de enige firma is die ik allang ken. Prettige mensen, ook per telefoon en in het weekend !!

Wat viel u in positieve zin op?

niet iets bijzonders. Alles gewoon correct !Zou het niet weten !!

Zou het niet weten
voor mij was het perfect

goede service en duidelijke informatie

Wat viel u in positieve zin op?

zeer correcte levering en aansluiting

Jaap Bults

De installateurs hebben de installatie goed geïnstalleerd, alleen bij het boren hadden ze aan stofzuiger kunnen gebruiken wat iets netter overkomt.

duidelijke voorlichting

Snelle levering en installatie

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over het geen gebruikmaken van een stofzuiger bij het boren in de muur. Wij zullen dit intern met de betrokken medewerkers opnemen.... Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over het geen gebruikmaken van een stofzuiger bij het boren in de muur. Wij zullen dit intern met de betrokken medewerkers opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Heb een paar keer moeten bellen voor plaatsen ketel. Zou bericht terug krijgen maar moest zelf bellen. Dat was een beetje jammer maar verder alles oké.

In het verleden geen probleem gehad met service dat was een huurketel.

Wat viel u in positieve zin op?

Ketel netjes gemonteerd goede monteurs.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunt zullen wij intern doorsturen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden.
Veel...
Veel wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.