Ga zo door

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Komt afspraak na werkt netjes en vriendelijk mensen.

Snel en netjes

De afvoer controle mag wel goedkoper. Zijn hier maar kort geweest en werkten niet erg netjes

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Goede nette vakmensen die de ketel geplaatst hebben

Training van monteurs om vrouwen serieus te nemen, ook al zijn ze op leeftijd en/of mogelijk niet erg technisch. Ik wil kunnen meedenken over werkzaamheden in mijn huis als eigenaar.

Monteur was vrouwonvriendelijk. Hij gaf veel te weinig ruimte voor overleg, geen tijd voor.

Wat viel u in positieve zin op?

Bereidwilligheid om problemen op te lossen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Volgens onze gegevens heeft de monteur u uitgelegd dat hij nog niet met de werkzaamheden klaar was toen u hem aansprak.

Ga zo door

Afspraak is afspraak, en het ingehuurde bedrijf is netjes qua werk en omgang

snelheid en vakbekwaamheid

Kom met deze onzin van reviews pas ruim na de installatie en niet voor of tijdens de installatie en al helemaal niet twee keer vragen om een review!!!!

Niet aanbevelen omdat de communicatie van energiewacht bagger is.

Nog niets

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Onze excuses voor het te vroeg toesturen van de review.

Ruud van der Velde

Super snelle service. Dag na opdracht geplaatst. Super

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteurs

Johan

Na een steekproef bleek er een aantal zaken niet te kloppen en zou de monteur terug moeten komen. Dit is ruim acht maanden geleden en wij zitten met een niet deugdelijke installatie.

Zelf achteraan gemaild: ik wacht inmiddels al weer een maand op reactie. Net geprobeerd te bellen, verbinding wordt verbroken.

adviseur was vlot

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie. Er wordt contact met u opgenomen.

Jan

Goede sevice

Alles ging naar wens

A Zondag Tiems

Correct behandeld

Afspraken goed nagekomen

Eshuis

Alles duidelijk schriftelijk vastleggen bij bijzonderheden .

service prima

duidelijke uitleg!