Nietz

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goed geholpen

Vriendelijke medewerkers. Kundig

Ga zo door.

Goede voorlichting.

Vriendelijkheid

Kijk een in de werkbussen
Van jullie medewerkers en vooral voor in

Is niet goed geplaatst

Snelheid

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat niet alles naar wens is verlopen. Ik lees intern dat inmiddels de monteur bij u geweest. Ik wens... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat niet alles naar wens is verlopen. Ik lees intern dat inmiddels de monteur bij u geweest. Ik wens u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.

Nvt

Snel en goed

Snelheid waarin wordt gewerkt

Stanley Marcus

Kosten in minder brengen voor het plaatsen van de cv :)

Zou een 10 zijn als de kosten niet zo hoog waren voor het plaatsen van de cv.

Wat viel u in positieve zin op?

Waren zeer professionele mannen en hadden tijd voor vragen die ik had. Ze waren goed onderlegd qua kennis en werkte netjes.

W. Hammer

Weet ik niet.

De ketel is vakkundig geplaatst en het werkt nu allemaal (enkele uren na plaatsing)

Vriendelijke monteur.

Nomden

Gewoon zo doorgaan

Vakkundig geïnstalleerd, duidelijke voorlichting

De aardige monteurs

Of de Energiewacht mij wil bellen om de problemen voor het aflezen van de watermeter op te lossen

Ik twijfel doordat de aanleg niet super is. Ik kan de watermeter niet meer aflezen. Dit wil ik graag opgelost hebben.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de adviseur

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw beoordeling. Er wordt contact met u opgenomen naar aanleiding van het onjuist plaatsen van het expansievat. Dit mag uiteraard niet gebeuren, onze excuses voor het ongemak.

S.J. Oijen

Goede service