Ik wil nog graag een radiator in de woonkamer vervangen. Dat is een 20 time of zoiets en niet geschikt. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik die ook wil vervangen. Daar wordt niet op ingegaan.... Ik wil nog graag een radiator in de woonkamer vervangen. Dat is een 20 time of zoiets en niet geschikt. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik die ook wil vervangen. Daar wordt niet op ingegaan. Dat vind ik jammer en vervelend. Ik heb vanaf 2008 allerlei verbouwingen en aardbevingsherstelschade, verduurzaming gehad. De radiator is het laatse =. Waarom wordt dat dan niet opgepakt.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goed advies en vlotte afwerking. Achterbuurman zal jullie ook benaderen voor aanschaf van dezelfde ketel.

alleen maar lof.

Beste,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je verzoek om de radiator te vervangen niet is opgepakt zoals je had gehoopt. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral na eerdere verbouwingen. Het is echter zo dat dit onder installatie werkzaamheden valt en ivm te weinig capaciteit deze werkzaamheden niet meer worden uitgevoerd. Wij verwijzen je hiervoor naar een ander installatiebedrijf.

J.M.F. Van Houten

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee de cv-ketel is geleverd

Beste Fam van Houten,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteitverhouding en de snelle levering van de cv-ketel. We waarderen je reactie!
Met...
Beste Fam van Houten,

Caroline van Hattem

We zijn aangesloten bij Enerviewacht en ik geef de voorkeur aan korte lijnen

Wat viel u in positieve zin op?

De hele ervaring was plezierig en professioneel

Beste,
Dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je de ervaring plezierig en professioneel vond.
Energiewacht, team Webcare

Verzekerd van regelmatig, vakkundig onderhoud (bij abonnement)

Wat viel u in positieve zin op?

Een minder ervaren collega werd goed begeleid door een ervaren kracht, die hem ook duidelijk eerste zelf liet uitzoeken ho het moest en eventueel bijstuurde. Een goede coach dus.
Voorts werd...
Voorts werd naar mijn wensen en waarschuwingen geluisterd bij de montage van de ketel i.v.m. een zwakke wand.

Beste,
Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je het coaching proces en de aandacht voor je wensen waardeert. We streven altijd naar vakkundig onderhoud en klanttevredenheid.

Zo door gaan TOP

snel en correct

Wat viel u in positieve zin op?

de medewerkers wisten waar ze mee bezig waren

Beste,
Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze medewerkers. We blijven zo doorgaan!

Kluitenberg

Ga zo door

snelle levering en netjes

Wat viel u in positieve zin op?

de jongeman die de ketel geplaatst heeft was heel netjes in taalgebruik en werkzaamheden dus een topper Bertin was zijn naam

Beste meneer Kluitenberg,
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Alles 's ok

Wel

Alles

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Zal niet weten!

Wij hebben al heel veel jaren een cv-ketel van energiewacht... altijd goed geholpen!

Het vakmanschap !

Beste heer/mevrouw
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat u onze service zo goed weet te waarderen.

Korte wacht lijst

wel aanbevelen

duidelijk heid

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

Ga zo door

kundig advies en prettige benadering.

geduldig en betrouwbaar.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.