Tijdig op de hoogte brengen van wie de cv ketel plaatst. Dit was bij ons een ander bedrijf dan Energiewacht.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Niet nodig om aan te bevelen ivm keuzevrijheid

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Om wachttijden voor installatie te voorkomen kan het inderdaad voorkomen dat deze werkzaamheden worden uitbesteedt aan externe partijen binnen de installatie branche.
We zullen uw verbeterpunt dit met klanten te communiceren intern terugkoppelen.
Energiewacht, Team Webcare

Overleg eerst wanneer er keuzes aangaande de aanleg gemaakt moeten worden.

Energiewacht doet wat zij zegt te doen.

Wat viel u in positieve zin op?

De netheid waarop de CV is gemonteerd

Beste heer/mevrouw,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij intern terugkoppelen. Hartelijk dank voor uw review.
Met vriendelijke...
Energiewacht, Team Webcare

Heel netjes gewerkt , keurig personeel zeer te vreden.

Snel en keurig gewerkt

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

H T Ertman

Ga zo door.

Goede voorlichting en goede installateurs.

Wat viel u in positieve zin op?

De vlotte plaatsing va de cv.

Beste meneer Ertman,
Dank u wel voor uw review, fijn om te zien dat onze service u goed is bevallen.

Tineke de Bruin

Niet loopt als een trein

Prima geregeld en op elkaar afgstemd

Wat viel u in positieve zin op?

Alles rustig verlopen en fijne monteur van Eekehaar

Beste mevrouw de Bruin,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie op prijs.

Berend Prins

Al jaren betrouwbaar

Vriendelijkheid

Beste meneer Prins,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Blokvoort

Geen idee

Goede service

Aardig personeel

Beste meneer Blokvoort,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Prima service

Kennis van de medewerkers

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.

Duidelijker communiceren

Advies is ok. Goede apparatuur geadviseerd. Ook helder plan voor plaatsing.
Kan wel wat duidelijker over de bijkomende kosten! Valt toch altijd weer tegen .

Vakmanschap

Beste meneer, mevrouw,
Dank voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met ons advies en de vakmanschap van onze monteurs. We nemen uw opmerking over de communicatie van bijkomende kosten serieus en zullen dit verbeteren. Als u nog meer suggesties heeft, horen we dat graag!
Team Webcare Energiewacht

Geef een goede indicatie van de verwachte kosten en laat de klant niet letterlijk zomaar in de kou zitten,

Nu al meerdere malen terug moeten komen, ons laten zitten met een doorgeslepen gasleiding, oogde weinig vakkennis en behulpzaamheid.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de laatste monteur vriendelijker en geduldiger was.

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en dat er problemen zijn geweest met de installatie van uw cv-ketel. We nemen uw opmerkingen over de communicatie en vakkennis van onze monteurs serieus.
We zullen ervoor zorgen dat we klanten beter informeren over de kosten en hen niet in de kou laten staan. Fijn om te horen dat de laatste monteur vriendelijk en geduldig was. We zullen deze punten intern bespreken om onze service te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, staan we voor u klaar!
Team Webcare Energiewacht